Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου

Νωρίτερα από τις 30 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου που είναι καθορισμένο

Νωρίτερα από τις καθορισμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Φεβρουαρίου στους δικαιούχους, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς επρόκειτο κανονικά να δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους στις 30 Ιανουαρίου και οι προερχόμενοι από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ την 1η Φεβρουαρίου.

Με την απόφαση της διοίκησης του ΕΦΚΑ η καταβολή των συντάξεων θα πραγματοποιηθεί στις εξής ημερομηνίες:

  • Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς.
  • Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους μη μισθωτούς του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

Σύμφωνα με το αιτιολογικό της απόφασης, οι συντάξεις Φεβρουαρίου θα καταβληθούν νωρίτερα, κατά παρέκκλιση της πάγιας απόφασης για τις καθορισμένες ημερομηνίες πληρωμών, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση σε σχέση με τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου, που προπληρώθηκαν στις 19 και 21 Δεκεμβρίου 2018 αντίστοιχα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...