Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στην υπόθεση της Folli Follie

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στην υπόθεση της Folli Follie

Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στους κατηγορούμενους

Ποινική δίωξη για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματα άσκησε ο οικονομικός εισαγγελέας σε βάρος τριών μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου αλλά και επτά ακόμη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Folli Follie.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δίωξη στρέφεται κατά του ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσου, της συζύγου του Κατερίνας, του γιού τους Γιώργου, του διευθύνοντα συμβούλου και μέλους του ΔΣ της εταιρείας, τριών μελών του ΔΣ , του οικονομικού διευθυντή, του επικεφαλής του λογιστηρίου, του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τους υπό έλεγχο ισολογισμούς και του επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Ήδη, έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα στους κατηγορούμενος ενώ ο οικονομικός εισαγγελέας σε προηγούμενο χρόνο είχε ζητήσει τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών τους, τις θυρίδες αλλά και των χρηματοπιστωτικών προϊόντων που κατέχουν.

Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είχαν δώσει εξηγήσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς είχαν κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων.