Το επιπλέον πλεονέκτημα που προσφέρει το ΔΕΗ e bill στο πορτοφόλι μας

Το επιπλέον πλεονέκτημα που προσφέρει το ΔΕΗ e bill στο πορτοφόλι μας

Πώς θα κάνετε την εγγραφή σας στον ηλεκτρονικό λογαριασμό

Με στόχο την μετάβαση σε ένα καθολικό σύστημα ηλεκτρονικών λογαριασμών, η ΔΕΗ ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι κάθε έντυπος λογαριασμός που θα έρχεται στο σπίτι μέσω ταχυδρομείου επιβαρύνεται με επιπλέον 1 ευρώ.

Έτσι, οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να αποφύγουν την έξτρα χρέωση κάνοντας εγγραφή στο ΔΕΗ e bill ώστε να λαμβάνουν ηλεκτρονικά το λογαριασμό τους.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που προσφέρει το ΔΕΗ e bill είναι η δυνατότητα να εκδίδετε και να πληρώνετε μηνιαίο λογαριασμό, επιμερίζοντας έτσι το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος σε περισσότερους μήνες άρα και με μικρότερη δόση (διαβάστε τις άλλες διευκολύνσεις που προσφέρει το e bill). Να σημειωθεί ότι τα λεγόμενα «πάγια», δηλαδή τα δημοτικά τέλη κ.ό.κ, θα υπολογίζονται αντίστοιχα βάσει των ημερών έκδοσης (π.χ. 30 ημερών).

Όσοι έχουν ήδη το ΔΕΗ e bill μπορούν να λαμβάνουν μηνιαίο λογαριασμό και αρκετοί καταναλωτές δείχνουν να το προτιμούν, με βάση τα μέχρι τώρα στατιστικά.

Κάθε πελάτης που θα επιλέξει το μηνιαίο λογαριασμό, θα λαμβάνει τρεις έναντι λογαριασμούς και ο τέταρτος θα είναι εκκαθαριστικός. Οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται με email.

Για να ενταχθούν στον Μηνιαίο Λογαριασμό νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στο ΔΕΗ e bill.

Τα βήματα για να κάνετε εγγραφή στο e-bill

Για να γλιτώσετε το 1 ευρώ θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΔΕΗ e bill κάνετε:

  1. Οι πελάτες της ΔΕΗ πρέπει να μπουν στο e-bill
  2. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν «κλικ» στην επιλογή «εγγραφή νέου χρήστη»
  3. Στη συνέχεια να επιλέξουν «Φυσικό πρόσωπο/Ιδιώτης»
  4. Ανοίγει το σχετικό παράθυρο και εκεί οι πελάτες πρέπει να βάλουν τα στοιχεία που τους ζητά το σύστημα. Ορισμένα στοιχεία υπάρχουν στους λογαριασμούς.

Αφού κάνετε εγγραφή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να λαμβάνεται μόνο ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξτε το νέο πρόγραμμα Μηνιαίος Λογαριασμός για νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, ώστε να λαμβάνετε και να εξοφλείτε το λογαριασμό σας κάθε μήνα.

Σημειώνεται ότι γίνεται ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού με e-mail ή και sms.

Η πρόσβαση στους λογαριασμού σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διακόπτεται η αποστολή έντυπων λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία, θα πρέπει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία σας (ΑΦΜ και ΑΔΤ/Διαβατήριο) με αυτά που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.