«Δεν δίνει δεκάρα» ο ισχυρός άντρας της JP Morgan για το κρυπτονόμισμα

«Δεν δίνει δεκάρα» ο ισχυρός άντρας της JP Morgan για το κρυπτονόμισμα

Έφθασε σε σημείο να το χαρακτηρίσει μέχρι και απάτη

Συνεχίζει να παραμένει χλιαρός για τις δυνατότητες του κρυπτονομίσματος ο ισχυρός άντρας της JP Morgan, Jamie Dimon, ανεβάζοντας ωστόσο τους τόνους.

Καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ακριβώς πως «δεν δίνω δεκάρα». Αυτό είπε, κάπως πιο πιπεράτα, για το Bitcoin που κατακεραυνώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, φτάνοντας ακόμα και «απάτη» να το χαρακτηρίσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Σημειώνοντας πάντα και παντού με νόημα πως δεν αποτελεί κίνδυνο για το πραγματικό χρήμα.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν ο Dimon μίλησε για άλλη μια φορά εναντίον του Bitcoin, το κρυπτονόμισμα είχε αξία 4.200 δολαρίων, πριν σκαρφαλώσει στο αστρονομικό ποσό των 20.000 δολαρίων και κατακρημνιστεί εντυπωσιακά στις σημερινές του αξίες, στα 6.300 δολάρια.

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέδριο της Axios, ο παρουσιαστής πήρε την πρωτοβουλία να τον ρωτήσει αν έχει μετανιώσει που αποκάλεσε το Bitcoin απάτη, μιας και το κρυπτονόμισμα έκλεισε μόλις 10 χρόνια ζωής: «Ποτέ δεν άλλαξα ό,τι είπα, μετανιώνω απλώς που το είπα. Δεν ήθελα να γίνω ο κήρυκας κατά του Bitcoin. Στην πραγματικότητα, δεν δίνω δεκάρα [I don't really give a shit], αυτό έχει σημασία».