Βρούτσης: Ένας στους τρεις εργαζόμενους παίρνει αμοιβή 317 ευρώ

Βρούτσης: Ένας στους τρεις εργαζόμενους παίρνει αμοιβή 317 ευρώ

«Με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ οι ευέλικτες μορφές εργασία»

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ρίχνοντας τα βέλη του στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Υποκριτική η στάση της κυβέρνησης, μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι ζοφερή και τα στοιχεία δείχνουν άλλα πράγματα πχ σήμερα ένας στους τρεις εργαζόμενους παίρνει αμοιβή 317 ευρώ, με στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης και του ΕΦΚΑ», δήλωσε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8.

«Με τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ, δυστυχώς μετά το 2015 με ευθύνη της ανερμάτιστης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, οι κύριες μορφές απασχόλησης είναι οι ευέλικτες. 60% ήταν τον Σεπτέμβριο η μερική απασχόληση και 40% η πλήρης. Είχαμε ανατροπή με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Για τους εργαζόμενους για τους οποίους κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται, θα χάσουν έναν μισθό με τη μείωση του αφορολογήτου» ανέφερε.

«Η διάταξη του νόμου για τη μείωση του αφορολόγητο με την οποία θα χάσουν έναν μισθό οι εργαζόμενοι είναι νόμος του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

«Τοποθετούμαστε σοβαρά, παραδέχομαι ότι υπάρχει αποκλιμάκωση της ανεργίας, ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση δεν επικαλούνταν τα στοιχεία ούτε της ΕΛΣΤΑΤ ούτε της ΕΡΓΑΝΗ. Η αποκλιμάκωση όμως της ανεργίας ξεκίνησε το 2013» τόνισε ο κ. Βρούτσης.

2
σχόλια
  1. avatar Με τέτοιους πολιτικούς δεν θα μείνει Ελληνόπουλο στην πατρίδα.

    Η επιτομή της πολιτικής χυδαιότητας που επικρατεί σήμερα και όπως αυτή παρουσιάζεται από τους εκφραστές της. Η γελοιότητα της δικομματικής εναλλαγής που εξυπηρετεί ακόμα και σήμερα τα κόμματα της διαπλοκής και τους εναπομείναντες πελάτες-ψηφοφόρους τους που απλά έχουν κατεβάσει πολύ τον πήχη των απαιτήσεων τους. Βγαίνει σήμερα ο κ. Βρούτσης και καταγγέλλει τα αποτελέσματα των εργατικών νόμων που ψήφισε ο ίδιος και τα πολιτικά σχήματα που υπηρετεί (ότι σήμερα δουλεύουν 2 στους 3 και ένας στους 3 παίρνει 317 ευρώ) επειδή απλά τα εφάρμοσε ο έτερος Καππαδόκης του δικομματισμού ο οποίος παρεμπιπτόντως θα τα έσχιζε μαζί και τα μνημόνια συγχρόνως με την εκλογή του. Δυστυχώς αυτοί φαίνεται να είναι και σήμερα οι εκλεκτοί του Έλληνα ψηφοφόρου (δημοσκοπήσεις) που δυστυχώς όπως φαίνεται οι στόχοι του έχουν περιορισθεί σε πολλά και καλά συσσίτια για να μην λιποθυμούν τα παιδιά του στα σχολεία από την πείνα και σε καλύτερους μισθούς από αυτούς των 317 ευρώ που καταγγέλλει ο κ. Βρούτσης (Τι προτείνει αυτός άραγε?? Τα 450 ευρώ ας πούμε που αυτός ψήφισε, είναι καλά?).

  2. avatar β.σ

    ποτε θα σκασει αυτο το παιδι
    ο θεωρητικος υπουργος εργασιας ηταν στη πραγματικοτητα υπουργος μη αποσχολησης και κατα των δικαιοματων των εργαζομενων

Παρακαλούμε περιμένετε ...