Αυτά είναι τα οχήματα που βγαίνουν σήμερα στο σφυρί με τιμή από 100 ευρώ

Αυτά είναι τα οχήματα που βγαίνουν σήμερα στο σφυρί με τιμή από 100 ευρώ

Τα οχήματα είναι έτοιμα για να βγουν στην κυκλοφορία και προέρχονται από κατασχέσεις

Ακόμη και με 100 ευρώ μπορεί να βρει κάποιος οχήματα στην σημερινή δημοπρασία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ). Στο σφυρί θα βγουν αυτοκίνητα, μηχανές και μοτοποδήλατα.

Πρόκειται για οχήματα που είναι έτοιμα να βγουν στην κυκλοφορία. Είναι μεταχειρισμένα και προέρχονται από κατασχέσεις.

Ορισμένα είναι πιθανόν να χρειαστούν επισκευή ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε τεχνικό έλεγχο του οχήματος που τους ενδιαφέρει, με τη βοήθεια τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%.

Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ και 100 ευρώ για τις μοτοσικλέτες και για τα μοτοποδήλατα προς κυκλοφορία.

Όπως θα διαπιστώσει κανείς από τη λίστα υπάρχουν αυτοκίνητα 20ετιας που πωλούνται για μερικές εκατοντάδες ευρώ, αλλά και νεότερα που είναι σαφώς ακριβότερα.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα οχήματα: 

ΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ