Το deal που αναβιώνει το ιστορικό ξενοδοχείο Kings Palace

Το deal που αναβιώνει το ιστορικό ξενοδοχείο Kings Palace

Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 25 ετών

Σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο προχώρησε η ΛΑΜΨΑ, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου Kings Palace.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ, έχει προχωρήσει από τον Δεκέμβριο 2018 στην μακροχρόνια μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΕ.

Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επενδύσεων στον τουριστικό τομέα και συγκεκριμένα στα ξενοδοχειακά της πρωτεύουσας. Δεκάδες νέα ξενοδοχεία ανοίγουν ή ξαναλειτουργούν, εμπλουτίζοντας ε δεκάδες «spots» εμπλουτίζεται ο τουριστικός χάρτης της Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτής της μίσθωσης η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο AccorHotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου, με την εμπορική επωνυμία MGallery.

Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων.

Η AccorHotels είναι ένας Ξενοδοχειακός Όμιλος, με περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 100 διαφορετικές χώρες. Με ένα χαρτοφυλάκιο διεθνούς φήμης ξενοδοχείων καλύπτει όλο το φάσμα επισκεπτών, για περισσότερα από 50 χρόνια.