Η ΕΥΔΑΠ η πρώτη και μοναδική εταιρεία του δημοσίου με βραβείο Eben.gr

Η ΕΥΔΑΠ η πρώτη και μοναδική εταιρεία του δημοσίου με βραβείο Eben.gr

Το EBEN RME Model αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα πιστοποιήσιμο μοντέλο επιχειρηματικής ηθικής

H Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΥΔΑΠ, βραβεύτηκε με το Βραβείο Silver στην 11η εκδήλωση των Responsible Management Excellence Awards του EBEN GR,  την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, για την επιχειρηματική ηθική, την κοινωνική υπευθυνότητα και την εταιρική διακυβέρνηση.

Π. Τσουμάνης, Νομικός Σύμβουλος ΕΥΔΑΠ, Μ. Σταυρουλάκης, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου, Κ. Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΥΔΑΠ, Α. Γκορτζής, Πρόεδρος EBEN GR, Μ. Λιακοπούλου, Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου ΕΥΔΑΠ, Ι. Καρδαράς, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΥΔΑΠ

Η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου αξιολογήθηκε με βάση το EBEN RME Model που περιλαμβάνει συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης στους τομείς της επιχειρηματικής ηθικής και εταιρικής υπευθυνότητας και έλαβε μετά από επιτυχημένη τεκμηρίωση της πλήρωσής τους, ειδική πιστοποίηση.

Το EBEN RME Model αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα πιστοποιήσιμο μοντέλο επιχειρηματικής ηθικής και έχει επιλεχθεί, ως ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα επιχειρηματικής αριστείας για τη διαμόρφωση του δείκτη DEX του γερμανικού χρηματιστηρίου.

Α. Γκορτζής, Πρόεδρος EBEN GR, Μ. Λιακοπούλου, Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου ΕΥΔΑΠ

Στη διοργάνωση βραβεύτηκαν και έλαβαν πιστοποίηση συνολικά 15 εταιρείες, εκ των οποίων η ΕΥΔΑΠ είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία δημοσίου που λαμβάνει διάκριση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...