Το μεγάλο παζάρι για τον Μπέιλ – 140 εκατ. ευρώ δίνει η Γιουνάιτεντ

Το μεγάλο παζάρι για τον Μπέιλ – 140 εκατ. ευρώ δίνει η Γιουνάιτεντ

Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την υπογραφή του Ουαλού άσου που αποχωρεί από τη Μαδρίτη

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής του τελικού του Champions League, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του τροπαίου (3-1 επί της Λίβερπουλ), παρότι δεν ξεκίνησε καν βασικός στο παιχνίδι. Τώρα, ο Ουαλός άσος είναι με το… ενάμισι πόδι έξω από το Μπερναμπέου και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του πιθανόν να είναι το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού που μας έρχεται.

Ο Μπέιλ δε δίστασε μετά το τέλος του αγώνα να προαναγγείλει την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, εκφράζοντας τη δυσφορία του για τις μειωμένες συμμετοχές που είχε φέτος, και ήδη οι δηλώσεις αυτές έχουν ανοίξει την… όρεξη σε πολλούς συλλόγους – ή μάλλον όχι σε πολλούς, αλλά σε λίγους και καλούς, αφού δεν είναι κι εύκολο να ικανοποιήσει κανείς τις οικονομικές απαιτήσεις του Γκάρεθ Μπέιλ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγίζουν τα 350.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ως πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Μπέιλ προβάλλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους σχεδόν 140 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον και της Τότεναμ, στην οποία διέπρεψε ο Ουαλός πριν πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ, αν και εκτιμάται ότι οι «Πετεινοί» δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν τα ίδια χρήματα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μπέιλ, και το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό»…