Ετοιμάζει βαλίτσες για Ουάσινγκτον ο Ρούνι με deal εκατομμυρίων

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ουάσινγκτον ο Ρούνι με deal εκατομμυρίων

Ο Άγγλος παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ντι Σι Γιουνάιτεντ

Τον δρόμο που χάραξαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και άλλοι πολλοί ποδοσφαιριστές φαίνεται πως είναι έτοιμος να ακολουθήσει ο Γουέιν Ρούνι, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στη μεταγραφή του στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS, και συγκεκριμένα την Ντι Σι Γιουνάιτεντ της Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με το BBC, ο 32χρονος Ρούνι έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ντι Σι Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο μέχρι το 2020, και οι εκπρόσωποι του παίκτη μετέβησαν στις ΗΠΑ για να διαπραγματευτούν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα deal ύψους άνω των 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν τον Ιούλιο, όταν ανοίγει η μεταγραφική περίοδος του MLS, ενώ για την ώρα δεν έχει υπογραφεί καμία συμφωνία.

Ο Ρούνι επέστρεψε το προηγούμενο καλοκαίρι στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, την Έβερτον, όμως η χρονιά δεν ήταν και τόσο ονειρεμένη όσο ίσως την φαντάζονταν οι οπαδοί της ομάδας, η οποία έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Έβερτον Σαμ Αλαρντάις υποστήριξε ότι ο Ρούνι θέλει να μείνει στην ομάδα, παρά τις προστριβές που φέρεται να έχει μαζί του, όμως και το μέλλον του ίδιου στην Έβερτον είναι αβέβαιο μετά από μία μέτρια χρονιά.