Πιστώθηκαν τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα

Πιστώθηκαν τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα

Στους δήμους τα κονδύλια για τους μήνες Μάρτιος και Απρίλιος 2018

Κονδύλι ύψους 114.938.397,28 € πιστώνεται στους δήμους της χώρας για να πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2018.
Το ποσό προέρχεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, κατανέμονται από το λογαριασμό που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», πιστώνεται συνολικό ποσό 114.938.397,28 € για την εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού, στους παρακάτω Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο έτους 2018 καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014(ΦΕΚ 36 Α).

6
σχόλια
 1. avatar Μηνα

  Στηναθηνσδεποτεθαπλειροθουυαπρονιακα

 2. avatar Πιστωθηκα Ηράκλειο Κρήτης τα προνοιακα

  Προνοιακα Ηράκλειο κρητηςπιστωθηκα Μαρτίου απριλιου

 3. avatar Νικολινα

  διάβαζα σχετικά άρθρα και στους δικαιούχους δήμους δεν ανέφερε τον Δήμο χαιδαριου.. Δεν παίρνω πολύ καιρό το επίδομα και έχω μπερδευτεί λιγο!

 4. avatar Ευα

  Μαιου ιουνιο μηπως θελετε να πειτε;

  1. avatar nikos

   ta pronoiaka plirononte gia tous dyo mines pou exoun perasi... px tora martios aprilios...ton ioulio tha plirothoun gia maios iounios ...

   1. avatar Γεωργία ΜΑΥΡΙΚΑΚΗ.

    Νίκο Ναι έτσι ειναι

Παρακαλούμε περιμένετε ...