Η Άρσεναλ θέλει να κάνει δικό της τον Παπασταθόπουλο

Η Άρσεναλ θέλει να κάνει δικό της τον Παπασταθόπουλο

Το κόστος της μεταγραφής, αν πραγματοποιηθεί, θα κινηθεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ

Σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου φέρεται να βρίσκεται η Άρσεναλ για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή από την Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, την υπογραφή του Έλληνα άσου, που έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, διεκδικούν επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Γιουβέντους, όμως η Άρσεναλ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο, και η Bild αναφέρει ότι το κόστος της μεταγραφής, αν πραγματοποιηθεί, θα κινηθεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις φέρεται να διαδραματίζει ο Σβεν Μίσλιντατ, ο άνθρωπος που έβαλε το χέρι του για να φέρει το 2013 τον Παπασταθόπουλο από τη Βέρντερ Βρέμης στην Ντόρτμουντ. Ο Μίσλιντατ προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στην Άρσεναλ, και οι πληροφορίες από τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει αναλάβει για την ώρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «Κανονιέρηδων», ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας.