Ο Μέσι προσπέρασε τον Ρονάλντο – Βγάζει 25.000 ευρώ το λεπτό!

Ο Μέσι προσπέρασε τον Ρονάλντο – Βγάζει 25.000 ευρώ το λεπτό!

Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες και προπονητές του κόσμου, σύμφωνα με το France Football

Ο Λιονέλ Μέσι «προσπέρασε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του κόσμου, ενώ στην αντίστοιχη λίστα των προπονητών τα πρωτεία διατηρεί ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με το περιοδικό France Football.

Όπως αναφέρει το France Football, ο άσος της Μπαρτσελόνα θα εισπράξει την τρέχουσα σεζόν 126 εκατομμύρια ευρώ σε μισθούς, μπόνους και έσοδα από εμπορικές δραστηριότητες, αφήνοντας πολύ πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στα 94 εκατομμύρια ευρώ. Αν υπολογίσει κανείς τα λεπτά που έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Champions League, αλλά και με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, ο Μέσι εισπράττει 25.000 ευρώ ανά λεπτό!

Στην τρίτη θέση πίσω από τους Μέσι και Ρονάλντο βρίσκεται ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν με έσοδα 81,5 εκατ. ευρώ φέτος. Ο δεύτερος πιο καλοπληρωμένος παίκτης της Μπαρτσελόνα πίσω από τον Μέσι είναι ο Ζεράρ Πικέ με 29 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο δεύτερος πιο καλοπληρωμένος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον Ρονάλντο είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, στα 44 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στους προπονητές, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζοζέ Μουρίνιο προπορεύεται με 26 εκατομμύρια ευρώ, και ακολουθεί με 23 εκατομμύρια ευρώ ο Μαρτσέλο Λίπι της εθνικής ομάδας της Κίνας. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι.