Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε το… ταίρι της στο Tinder

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε το… ταίρι της στο Tinder

Πολυετές deal εκατομμυρίων μεταξύ της ομάδας του Μάντσεστερ και της γνωστής εφαρμογής dating

Την υπογραφή μίας νέας πολυετούς συνεργασίας με τη γνωστή εφαρμογή αναζήτησης ερωτικών συντρόφων Tinder ανακοίνωσε σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα deal που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι αξίας πολλών εκατομμυρίων.

«Το Tinder είναι μία τεράστια διεθνής πλατφόρμα που, όπως και το ποδόσφαιρο, φέρνει κοντά εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Τομ Γκλικ, εμπορικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι.

«Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με μία κοινότητα οπαδών που μοιράζονται στιγμές, συναισθήματα και πάθος για το άθλημα που αγαπούν. Μαζί με το Tinder, έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να εξερευνήσουμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τη σημαντική επιρροή του με το παγκόσμιο κοινό μας. Πιστεύουμε πως αυτό θα είναι το τέλειο ζευγάρωμα και για τo Tinder, και για τη Σίτι», ανέφερε ο ίδιος.

Το Tinder γιόρτασε την έναρξη της συνεργασίας του με τον αγγλικό σύλλογο με ένα ζέπελιν στα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι και με τα λογότυπα του Tinder και της Σίτι, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό του Μάντσεστερ. Παράλληλα, το Tinder προσάρμοσε τα εικονίδιά του στα social media στα χρώματα της Σίτι, εκφράζοντας έτσι την υποστήριξή του στην ομάδα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το Σάββατο.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπου οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Θέλαμε να είμαστε πιστοί στο παιχνίδι και να κάνουμε κάτι απρόσμενο, εκπλήσσοντας τους οπαδούς και τους χρήστες μας με την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με έναν διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο», δήλωσε ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της Tinder, Ντέιβιντ Γουάιλερ.