Θέσεις 30 μουσικών στο δήμο Ωρωπού

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού προτίθεται να προσλάβει προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ως 8 μήνες, συνολικού αριθμού τριάντα (30) ατόμων – ωρομίσθιου διδακτικού και καλλιτεχνικού προσωπικού, προς κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για την υλοποίηση τμημάτων μουσικής παιδείας, θεάτρου και εικαστικών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα εγχόρδων – κιθάρα) 6

Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα πιάνου) 4

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα αρμονίου) 2

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα κρουστά - ντραμς) 1

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα φωνητικής) 2

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα πνευστών) 2

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα ακορντεόν) 1

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα θεωρία) 4

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα βιολί) 1

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα παραδοσιακά όργανα - μπουζούκι) 1

-ΔΕ Καθηγητής Εικαστικών (ειδικότητα αγιογραφία, βιτρό, ζωγραφική) 3

-Καθηγητής Μουσικής (ειδικότητα βυζαντινή μουσική) 1

-ΔΕ Καθηγητής θεάτρου 2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο κ. Μάνος Μαυρικάκης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ωρωπού και της επιχείρησης, εφόσον αυτή είναι μεταγενέστερη των δημοσιεύσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Δήμου, 2295032190 (Μάνος Μαυρικάκης), καθώς και στην ιστοσελίδα oropos.gov.gr.