Τελευταία διορία για επιχορηγήσεις σε θέατρα και ομάδες χορού

Από το υπουργείο Πολιτισμού

Λήγει στις 31 Μαΐου η προθεσμία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με την υποβολή προτάσεων-αιτήσεων για επιχορήγηση των επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου και των ομάδων κλασικού και σύγχρονου χορού.

Οι επιχορηγήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, αφορούν την υλοποίηση των καλλιτεχνικών παραγωγών κατά την περίοδο 2017-2018. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected], μαζί με πλήρη ηλεκτρονικό φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επίσης, υποβάλλονται και εγγράφως στο Τμήμα Θεάτρου και Χορού της Διεύθυνσης Εφαρμογής Πολιτιστικής Πολιτικής (Ρεθύμνου 1, 106 82). Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους σύμφωνα με το υπόδειγμα που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟΑ.

«Η πρωτοβουλία αυτή του ΥΠΠΟΑ στοχεύει στην ενίσχυση της ελληνικής θεατρικής/χορευτικής δραστηριότητας και της ελληνικής κοινότητας του θεάτρου και του χορού» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Επίσης, στην ενθάρρυνση των συνεργασιών μεταξύ των φορέων της Ελλάδας ή και του εξωτερικού και στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Και παράλληλα, στη στήριξη δράσεων κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που διευρύνουν το κοινό του θεάτρου και το φέρνουν σε επαφή με έργα καλλιτεχνικής ποιότητας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...