Αεροπορική εταιρεία ζητάει 3.800 αεροσυνοδούς

Ημέρα Καριέρας διοργανώνει στην Αθήνα στις 08 Δεκεμβρίου 2012, η αεροπορική εταιρεία Emirates, το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:00π.μ. στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία (Πλατεία Συντάγματος).

Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Το Ντουμπάι προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής και μεγάλη ποικιλία από πολιτισμικά και τουριστικά αξιοθέατα.

Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της εταιρείας και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες γι' αυτήν καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς.

Προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 14.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες. Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 126 πόλεις σε 74 χώρες, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 188 μεγάλων αεροσκαφών, που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις.

H εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996 και αναζητά εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Οι υποψήφιοι πρέπει:να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα ελληνικά.

Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.