77 μόνιμοι υπάλληλοι στο Προστασίας του Πολίτη

Ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις 77 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ), Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα έχουν παλαιοί διοριστέοι ΑΣΕΠ.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι υποψήφιοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων ΑΣΕΠ που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 μέχρι και την 31.12.2010 και δεν έχουν ακόμη διοριστεί, μπορούν να κάνουν αίτηση στην 2Σ/2012 πρόσκληση της Ανεξάρτητης Αρχής (ΦΕΚ 2/2012, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής για τα Γραφεία του Κεντρικού Τομέα Αθηνών και των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ρόδου.

Η στελέχωση θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 18 παρ.3 του Ν. 4058/2012 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων τακτικού προσωπικού, αλλά και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν.

Υπενθυμίζεται πως στην Υπηρεσία Ασύλου θα διοριστούν 71 άτομα στις ειδικότητες ειδικού επιστημονικού προσωπικού, ΠΕ ΜΜΕ και Επικοινωνίας και ΤΕ Πληροφορικής, ενώ στην Αρχή Προσφυγών θα προσληφθούν 3 ειδικοί επιστήμονες και 3 ΔΕ Διοικητικοί Λογιστές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το σχετικό έντυπο πρόσληψης (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΑΣ.189.2) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Η αίτηση υποβάλλεται ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) έως την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στην διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 2Σ/2012, Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ