Η Eurodisney αναζητά προσωπικό στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθούν τον Ιανουάριο του 2015 εκπρόσωποι της EuroDisney, η οποία θα αναζητήσει στη χώρα μας προσωπικό.

Το προσωπικό που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί στο Πάρκο της EuroDisney.

Οι ειδικότητες που θα προτιμηθούν είναι: σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, υπάλληλοι για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, αλλά και ρεσεψιονίστ για τα ξενοδοχεία της Eurodisney.

Eξιδεικευμένο προσωπικό ή άτομα με προϋπηρεσία θα επιλεγούν σε θέσεις που σχετίζονται με τους τομείς Μάρκετινγκ, Ανθρώπινου δυναμικού, Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και Μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της εταιρείας στην Ελλάδα θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου. Όσοι επιλεγούν για τις προφορικές συνεντεύξεις, θα εξεταστούν στα Γαλλικά και στα Αγγλικά.