Θέσεις εποχικού προσωπικού για 385 άτομα

Αιτήσεις μέσα στην εβδομάδα για 385 θέσεις εποχικού προσωπικού. Oι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για να προσληφθούν.  

Δειτε τις παρακάτω αναλυτικά:

16 προσλήψεις στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγ. Νικολάου

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγ. Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν.) ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με δίμηνη απασχόληση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 20 παρ. 4 του Ν.2738/99 και αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 1 του Ν.3812/2009.

  • 10 (ΔΕ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
  • 2 (ΔΕ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • 4 (ΥΕ) ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατεθούν στα γραφεία της Δ.Α.Ε.Α.Ν. (Μαρίνα Αγ. Νικολάου) , αρμόδια υπάλληλος Αλετρά Μαρία τηλ. (2841-0- 82384 ) μέσα σε προθεσμία δυο (2) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας.

23 προσλήψεις στο Δήμο Γλυφάδας

To Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «Κ.Α.Π.ΠΑ.» ανακοινώνει
την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στην Γλυφάδα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ
  • 6 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • 8 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ
  • 2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
  • 6 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ (ΕΣΩΤ. ΧΩΡΩΝ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.Π.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Β. Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη 34, Τ.Κ.166 75 – Γλυφάδα, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Γουναρίδη Αναστασίου (τηλ. επικοινωνίας: 210-9602130).

3 προσλήψεις στο Δήμο Ελευσίνας

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Δίμηνης διάρκειας για έκτακτες ανάγκες.

1. ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Θέσεις τρείς (3).

Η αίτηση απευθύνεται στο Νομικό Πρόσωπο «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» (Κίμωνος 11 & Παγκάλου Ελευσίνα TK.19200 τηλ. 210-5565619 Βουκουβαλίδη Κλεάνθη )

10 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Ρόδου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΟΔΟΥ(ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΥ/ΕΔΡΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΛΟΥ-ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΧΑΛΚΗΣ-ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ), που εδρεύει στην Νήσο ΡΟΔΟ, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΤΕ Ηλεκτρολόγοι-Μηχανικοί
  • 6 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων-Υπογείων Δικτύων
  • 3 ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΥ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 108 Τ.Κ. 851 00 – ΡΟΔΟΣ, υπόψιν κυρίου ΣΑΡΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ (τηλ. επικοινωνίας: 22410- 70342).

9 μουσικοί στο Δήμο Λαμίας

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας
ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιοι), συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου που εδρεύει στην Λαμία, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ Μουσικών (Καθηγητής Πιάνου) μερικής απασχόλησης εβδομαδιαίας απασχόλησης 25 ωρών)
  • 1 ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Μονωδίας) μερικής απασχόλησης (εβδομαδιαίας απασχόλησης 20 ωρών)
  • 1 ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Όμποε – Θεωρητικά (Υποχρεωτικά & Ανώτερα) μερικής απασχόλησης (εβδομαδιαίας απασχόλησης 15 ωρών)
  • 1 ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Ντραμς) μερικής απασχόλησης (εβδομαδιαίας απασχόλησης 16 ωρών)
  • 1 ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Φλάουτου) μερικής απασχόλησης (εβδομαδιαίας απασχόλησης 12 ωρών)
  • 1 ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Βιολιού-Βιόλας με παράλληλη συμμετοχή στην ορχήστρα εγχόρδων) μερικής απασχόλησης (εβδομαδιαίας απασχόλησης 23 ωρών)
  • 1 ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Βιολιού με παράλληλη συμμετοχή στην ορχήστρα εγχόρδων) μερικής απασχόλησης(εβδομαδιαίας απασχόλησης 18 ωρών)
  • 1 ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Κλασσικών Κρουστών) μερικής απασχόλησης (εβδομαδιαίας απασχόλησης 12 ωρών)
  • 1ΔΕ Μουσικών (Καθηγητής Βιολοντσέλου) μερικήςαπασχόλησης (εβδομαδιαίας απασχόλησης 3 ωρών)

Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της ορισθείσας τριμελούς επιτροπής επιλογής η οποία θα συνεδριάσει στην έδρα του Δημοτικού Ωδείου (Αχιλλέως και Δυοβουνιώτη, Λαμία) του Δήμου Λαμίας την 29/09/2014 .

6 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Καβάλας

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” προκηρύσσει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων-ωρομίσθιου καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση της Δημοτικής Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού Καβάλας της «Δημωφέλεια» με τους  εξής:

6 καθηγητές χορού

Οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις παραπάνω θέσεις υποβάλλονται εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στον τοπικό τύπο. Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας-Δημωφέλεια» και θα υποβάλλεται στη Διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Διαχείρισης, οδός Ομονοίας 117 (3ος Όροφος), Τ.Κ. 65403, Καβάλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. Υπεύθυνες συλλογής των αιτήσεων έχουν οριστεί η κα Γανίτου Κυριακή και η κα Ελευθεριάδου Αμαλία.

3 βρεφονηπιοκομοι στο Δήμο Ξάνθης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού
προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης», που εδρεύει στο Δήμο  Ξάνθης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης, Βενιζέλου 30, T.K. 67100, Ξάνθη, υπόψιν κας Καραουλάνη Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 2541072888).

5 νηπιαγωγοί στο Δήμο Νέας Σμύρνης

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ <<ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ>> Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος <<Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού>> ΕΣΠΑ 2007-2013 <<Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής>> του Κέντρου Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παίδων και Νέων <<ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ>> Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Νέας Σμύρνης , που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

5 ΠΕ Νηπιαγωγών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κέντρο ραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παίδων και Νέων <<ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ>> Ν.Π.Δ .Δ . ήμου Νέας Σμύρνης, Βάρνης 1, Τ.Κ.17124 Ν. Σμύρνη, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Α. Μπαντέσκα (τηλ. Επικοινωνίας : 210-9335948 & 210-9319188).

10 προσλήψεις στο Δήμο Παύλου Μελά

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Παύλου Μελά» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Παύλου Μελά», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επί των
οδών Ιασωνίδου & Λεχόβου γωνία Σταυρούπολη και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΠΕ Νηπιαγωγών
  • 2 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 3 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • 4 ΥΕ Καθαριστών- Καθαριστριών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιασωνίδου & Λεχόβου γωνία Σταυρούπολη Τ.Κ. 56430, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα, υπόψιν κας Εξταιριώτου Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 2310 654135 εσωτ.

56 προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Θέρμης

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης Ωδείου της Δημοτικής Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2014–2015, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικού αριθμού πενήντα έξι (56) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης:

  • 1 Διδάσκοντες ΠΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Ακορντεόν)           
  • 2 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Αρμόνιο)
  • 2 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Ηλεκτρική κιθάρα)
  • 1 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Ηλεκτρικό μπάσο)
  • 1 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (Ντράμς)
  • 3 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΛΑÏΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (Μπουζούκι)
  • 3 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ (Βασικά υποχρεωτικά μαθήματα)
  • 3 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ (Υποχρεωτικά μαθήματα ειδικών μαθημάτων)
  • 1 Διδάσκοντες ΠΕ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ (Υποχρεωτικά μαθήματα ειδικών μαθημάτων)
  • 4 Διδάσκοντες ΔΕ ΝΥΚΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Κιθάρας)
  • 1 ΣΥΝΟΔΟΙ πιάνου ΔΕ (Συνοδεία οργάνων ορχήστρας, χορωδίας & Μελοδραματικής)
  • 4 Διδάσκοντες ΠΕ ΣΧΟΛΗΣ ΕΓΧΟΡΔΩΝ (Βιολί)
  • 2 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΕΓΧΟΡΔΩΝ (Βιολί )
  • 1 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΕΓΧΟΡΔΩΝ (Βιολοντσέλο)
  • 1 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΕΓΧΟΡΔΩΝ (Κοντραμπάσο)
  • 1 Διδάσκοντες ΠΕ ΣΧΟΛΗΣ ΕΓΧΟΡΔΩΝ (Βιολοντσέλο)
  • 1 Διδάσκοντας ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
  • 1 Διδάσκοντας κλασικών ΔΕ ΚΡΟΥΣΤΩΝ
  • 9 Διδάσκοντες ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΠΛΗΚΤΡΟΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Πιάνο)
  • 1 Διδάσκοντες ΠΕ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΩΔΙΑΣ & ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ
  • 1 Διδάσκοντας ΔΕ ΣΧΟΛΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
  • 1 Διδάσκοντας ΔΕ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
  • 1 Διδάσκοντες ΠΕ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Σαξόφωνο)
  • 4 Διδάσκοντες ΔΕ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Φλάουτο)
  • 1 Διδάσκοντες ΔΕ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Κλαρινέτο)
  • 1 Διδάσκοντες ΔΕ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Τρομπέτα)
  • 3 Διδάσκοντες ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.doth.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της Επιχείρησης καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

23 προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Βόλου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομισθίων), συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, σε Τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ», που εδρεύει στο Βόλο, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΒΙΟΛΙΟΥ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΒΙΟΛΙΟΥ-ΒΙΟΛΑΣ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΠΑΣΟΥ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΝΤΡΑΜΣ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΧΟΡΟΥ
  • 1 ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • 1 ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
  • 2 ΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
  • 1 ΠΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ORF
  • 1 ΠΕ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
  • 3 ΠΕ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της ορισθείσας τριμελούς επιτροπής επιλογής η οποία θα συνεδριάσει στην έδρα του ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.», την 22/09/2014.

9 προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Θέρμης

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης Θεάτρου της Δημοτικής Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2014–2015, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης:

  • 1 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕ
  • 3 ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕ
  • 1 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕ
  • 1 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΕ
  • 3 ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΕ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.culthermi.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ.2310.463423)καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ.έως 14.00 μ.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της Επιχείρησης καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

12 προσλήψεις εποχικών στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το μουσείο της Ακρόπολης ανακοινώνει την την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών του Μουσείου Ακρόπολης, που εδρεύει στη Αθήνα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

12 ΔΕ Προσωπικό Ασφάλειας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, υπ” όψιν κ. Δήμητρας Λεμπέση (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 9000900, εσωτ. 419).

16 θέσεις εργασίας στην υπηρεσία Ασύλου του υπ. Δημόσιας Τάξης

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα έξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Αττικής, της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη που εδρεύει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

16 ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών, Σπουδών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Μαρίας Σουλιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988515, 210-6885483).

26 προσλήψεις στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – ΥΠ.ΠΟ.Α.), προκηρύσσει είκοσι έξι (26) συνολικά θέσεις καθηγητών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ως καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015, σύμφωνα με τον προγραμματισμό προσλήψεων του K.Ω.Θ. 2014 και τον διετή καλλιτεχνικό – εκπαιδευτικό προγραμματισμό 2013-2015

Αναλυτικότερα οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι:

  • Δύο (2) θέσεις καθηγητών Βιολιού
  • Δύο (2) θέσεις καθηγητών Βιόλας
  • Τέσσερις (4) θέσεις καθηγητών Βιολοντσέλου
  • Μία (1) θέση καθηγητή Κοντραμπάσου
  • Μία (1) θέση καθηγητή Φλάουτου
  • Δύο (2) θέσεις καθηγητών Κλαρινέτου
  • Μία (1) θέση καθηγητή Σαξοφώνου
  • Δύο (2) θέσεις καθηγητών Τρομπέτας
  • Μία (1) θέση καθηγητή Άρπας
  • Μία (1) θέση καθηγητή Κιθάρας
  • Μία (1) θέση καθηγητή Κρουστών με δυνατότητα πλήρους απασχόλησης
  • Μία (1) θέση καθηγητή Μονωδίας
  • Μία (1) θέση καθηγητή Υποκριτικής
  • Μία (1) θέση καθηγητή για Διεύθυνση και Εκπαίδευση της Χορωδίας Κ.Ω.Θ.
  • Μία (1) θέση καθηγητή Σύνθεσης
  • Δύο (2) θέσεις Συνοδών Πιάνου με δυνατότητα πλήρους απασχόλησης
  • Δύο (2) θέσεις συνοδών Πιάνου για το Τμήμα της Δ/νσης Ορχήστρας, με υποχρέωση στην εκτέλεση παρτιτούρας Ορχήστρας στο πιάνο με δυνατότητα πλήρους απασχόλησης

Οι αιτήσεις θα κατατεθούν στο πρωτόκολλο του Κ.Ω.Θ. (Φράγκων 15, τηλ. 2310.522157) εντός αποκλειστικής προθεσμίας από 5-9-2014 μέχρι και 15-9-2014 από τις 9:00 – 14:00.

28 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει την προσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού ως εξής:

  • 3 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  • 7 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
  • 2 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 1 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 3 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 3 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΙΤΡΟ -ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ
  • 2 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

O! ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.culthermi.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ.2310.463423) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες από 09.00π.μ.έως 14.00 μ.μ.

17 καθηγητές χόρου στο Δήμο Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει την προσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού ως εξής:

  • 1 ΠΕ/ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
  • 9 ΔΕ/ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΠΑΛΕΤΟΥ- ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ
  • 1 ΔΕ/ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΧΟΡΟΥ FREE-STYLE
  • 2 ΔΕ / ΔΑΣΚΑΛΟΙ FLAMENCO – LATIN
  • 1 ΔΕ / ΔΑΣΚΑΛΟΣ HIP-HOP
  • 1ΔΕ / ΔΑΣΚΑΛΟΣ HIP-HOP
  • 1 ΠΕ/ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΙΑΝΟΥ (συνοδεία οργάνων χορού)
  • 1 ΔΕ/ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΙΑΝΟΥ (συνοδεία οργάνων χορού)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.culthermi.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ.

12 προσλήψεις στο Δημοτικός Οργανισμό Ναυπλίου

Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Ναυπλιέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα(12 ) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΝΠΔΔ και συγκεκριμένα τους εξής:

  • 4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 4 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων
  • 1 ΔΕ Μαγείρων
  • 3 ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 55, 1Ος όροφος και ώρες 9,00 έως 13,00, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση :Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.), 2 5 η ς Μα ρ τ ί ο υ 5 5 , Τ.Κ. 21100 απευθύνοντάς την για το διαγωνισμό ΣΟΧ 1/2014 υπόψη κας Λαπαθιώτη Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 27520-99216, 23513).

38 προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγίας Βαρβάρας ανακοινώνει την πρόσληψη εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού, ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη των αναγκών των πολιτιστικών τμημάτων της (Ωδείο, Δραματική σχολή, Σχολή χορού, Εικαστικά τμήματα, Τμήμα παραδοσιακών χορών) του σχολικού έτους 2014-2015 ως εξής:

  • 3 ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
  • 1 ΣΑΞΟΦΩΝΟ
  • 2 ΑΡΜΟΝΙΟ
  • 1 ΕΛΑΦΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ/ΜΟΝΩΔΙΑ
  • 1 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ (ORFF)
  • 2 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ (α΄, β΄, γ΄ θεωρία & α΄, β΄, γ΄αρμονία)
  • 1 ΑΝΩΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ (ειδικό αρμονίας, αντίστιξη, φούγκα, σύνθεση, ενοργάνωση)
  • 1 ΚΡΟΥΣΤΑ – ΝΤΡΑΜΣ
  • 2 ΠΙΑΝΟ
  • 1 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
  • 1 ΒΙΟΛΙ
  • 2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
  • 1 ΦΛΑΟΥΤΟ
  • 4 ΧΟΡΟΣ (κλασικός, σύγχρονος, ευρωπαϊκός)
  • 1 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟ
  • 1 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
  • 1 ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ
  • 6 ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ-ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
  • 1 ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ-ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
  • 2 ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
  • 1 ΚΙΝΗΣΗ – ΧΟΡΟΣ
  • 1 ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
  • 1 ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης.

15 θέσεις φυσικής αγωγής στο Δήμο Κορυδαλλού

Ο «Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού» ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη περίοδο 2014-2015 για τις εξής ειδικότητες με τα αντίστοιχα προσόντα και την αντίστοιχη σύμβαση εργασίας. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα εργασθούν ως ωρομίσθιοι, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας έως έντεκα (11) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης. Αναλυτικά:

Εκπαιδευτικό – Διδακτικό Προσωπικό:

Δέκα πέντε (15) ΠΕ καθηγητές φυσικής αγωγής

Απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας κάποιου τμήματος, είναι η ύπαρξη ενδιαφέροντος από μαθητές για την στελέχωση τους.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η προθεσμία υποβολή των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους, θα ξεκινήσει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης στην τοπική εφημερίδα ή την ανάρτηση της στο χώρο ανακοινώσεων του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και στο κατάστημα του Δήμου Κορυδαλλού και θα έχει χρονική διάρκεια δέκα (10) ημερολογιακών ημερών.

17 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Κορυδαλλού

Ο «Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού» ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη περίοδο 2014-2015 για τις εξής ειδικότητες με τα αντίστοιχα προσόντα και την αντίστοιχη σύμβαση εργασίας. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα εργασθούν ως ωρομίσθιοι, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας έως έντεκα (11) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης. Αναλυτικά:

Εκπαιδευτικό – Διδακτικό Προσωπικό:

Δέκα επτά (17) καθηγητές ή δάσκαλοι στις εξής ειδικότητες:

  • Τρείς (3) ηθοποιοί ή δάσκαλοι θεάτρου με πτυχίο ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης ή θεάτρου και θεατρολογίας ΑΕΙ.
  • Πέντε (5) ζωγραφικής, γλυπτικής με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
  • Ένα (1) καθηγητή φωτογραφίας με πτυχίο φωτογραφίας ΤΕΙ ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
  • Ένα (1) καθηγητή ψηφιδωτού με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
  • Ένα (1) καθηγητή κοσμήματος με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
  • Ένα (1) καθηγητή αγιογραφίας με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
  • Ένα (1) καθηγητή κλασικού μπαλέτου ή ρυθμικής με δίπλωμα της ανωτέρας σχολής χορού.
  • Ένα (1) καθηγητή μοντέρνων χορών απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική ή εκπαιδευτική εμπειρία.
  • Δύο (2) καθηγητές παραδοσιακών χορών απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο χορό ή απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική ή εκπαιδευτική εμπειρία.
  • Ένα (1) σκηνοθέτη ή διευθυντή φωτογραφίας ή βίντεο απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική ή εκπαιδευτική εμπειρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας κάποιου τμήματος, είναι η ύπαρξη ενδιαφέροντος από μαθητές για την στελέχωση τους.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η προθεσμία υποβολή των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους, θα ξεκινήσει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης στην τοπική εφημερίδα ή την ανάρτηση της στο χώρο ανακοινώσεων του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και στο κατάστημα του Δήμου Κορυδαλλού και θα έχει χρονική διάρκεια δέκα (10) ημερολογιακών ημερών.

31 καθηγητές μουσικής στο Δήμο Κορυδαλλού

Ο «Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού» ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη περίοδο 2014-2015  για τις εξής ειδικότητες με τα αντίστοιχα προσόντα και την αντίστοιχη σύμβαση εργασίας. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα εργασθούν ως ωρομίσθιοι, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας έως έντεκα (11) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης. Αναλυτικά:

Εκπαιδευτικό – Διδακτικό Προσωπικό:

 Τριάντα ένα (31) καθηγητές Μουσικής στις εξής ειδικότητες:

• Ένας (1) καθηγητής μουσικής με δίπλωμα ή πτυχίο ενορχήστρωσης και διεύθυνσης ορχήστρας και ανωτέρων θεωρητικών.
• Τέσσερις (4) καθηγητές ή δασκάλους θεωρητικών μουσικής με δίπλωμα ή πτυχίο αρμονίας ή ανωτέρων θεωρητικών μουσικής.
• Έξι (6) δασκάλους ή καθηγητές κιθάρας με πτυχίο ή δίπλωμα κιθάρας.
• Έξι (6) δασκάλους ή καθηγητές πιάνου με πτυχίο ή δίπλωμα πιάνου.
• Τρείς (3) δασκάλους ή καθηγητές τοξοτών εγχόρδων (βιολί, βιόλα, κόντρα μπάσου, βιολοντσέλου) με πτυχίο ή δίπλωμα των αντίστοιχων οργάνων.
• Δύο (2) δασκάλους ή καθηγητές αρμονίου με πτυχίο ή δίπλωμα αρμονίου.
• Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή χάλκινων πνευστών με πτυχίο ή δίπλωμα χάλκινων πνευστών.
• Δύο (2) δασκάλους ή καθηγητές ξύλινων πνευστών με πτυχίο ή δίπλωμα ξύλινων πνευστών.
• Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή κρουστών με πτυχίο ή δίπλωμα κρουστών.
• Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή μονωδίας και τραγουδιού με πτυχίο ή δίπλωμα μονωδίας.
• Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή χορωδίας με αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα.
• Τρείς (3) δάσκαλους ή καθηγητές μοντέρνας μουσικής με αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας κάποιου τμήματος, είναι η ύπαρξη ενδιαφέροντος από μαθητές για την στελέχωση τους.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η προθεσμία υποβολή των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους, θα ξεκινήσει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης στην τοπική εφημερίδα ή την ανάρτηση της στο χώρο ανακοινώσεων του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και στο κατάστημα του Δήμου Κορυδαλλού και θα έχει χρονική διάρκεια δέκα (10) ημερολογιακών ημερών.