Άρτα: Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τα μέλη του ότι στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25 έτους 2014 του ΟΑΕΔ, υλοποιεί 6 επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με επιλεγμένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
 
Τα προγράμματα αφορούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου και επιδοτούνται κατά 100% από το λογαριασμό ΛΑΕΚ. Διαρκούν έως40 ώρες –το καθένα- και πραγματοποιούνται στην έδρα των εκπαιδευτικών φορέων, απογευματινές ώρες, εκτός ωραρίου εργασίας,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις.
Ο κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης. Οι συμμετέχοντες αποζημιώνονται με 5€ μικτά/ώρα, εφόσον δε σημειώσουν καμία απουσία.
Δεδομένου ότι τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο σύστημα του Ο.Α.Ε.Δ. τα αντίστοιχα τμήματα το αργότερο έως τις 31/05/2014, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι  τη Δευτέρα 26/5/2014 με τους κάτωθι συνεργαζόμενους με το Επιμελητήριο εκπαιδευτικούς φορείς και για τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή:
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΕΚ-ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
  • "ΚΕΚ ΕΡΕΥΝΑ" Χ. ΠΕΠΟΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Δ/ΝΣΗ:Γώγου Μπακόλα 35
ΤΗΛ.: 2681023833
ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ