Προσλήψεις από την ΚΘ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

Σε 4 μέρες λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για τις 217 θέσεις εργασίας που προσφέρει η ΚΘ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Αρχαιολόγοι, συντηρητές αρχαιοτήτων τέχνης,εργατοτεχνίτες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικευμένοι εργάτες υποχρεωτικής εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στην περιοχή της Φλώρινας για χρονικό διάστημα τεσσάρων έως και έξι μηνών ανάλογα με την ειδικότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδια υπηρεσία υπάρχει και δεύτερη προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 152 ατόμων για τις πιο πάνω ειδικότητες με την ίδια καταληκτική ημερομηνία.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΘ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ θα προσληφθούν με σύμβαση ορισμένου χρόνου 68 αρχαιολόγοι ΠΕ, 6 συντηρητές τέχνης ΤΕ, 4 εργατοτεχνίτες ΔΕ και 139 ειδικευμένοι εργάτες ΥΕ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ως καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων ορίζεται η 29η Νοεμβρίου. Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: ΚΘ ΕΠΚΑ Σιδηροδροµικού Σταθµού 8, 53100 Φλώρινα, υπόψη κου Βολτσίνη Β. (τηλ. επικοινωνίας: 2385028206) εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας ( από 25-11-2013 έως 29-11-2013).

∆ΙΑΡΚΕΙΑ-ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΜΙΣΘΟ∆ΟΣΙΑ κλπ

Η διάρκεια της απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού ορισµένου χρόνου, θα είναι για χρονικό διάστημα 4 έως 6 μηνών. Η απασχόληση θα είναι πενθήµερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδοµάδα. Η µισθοδοσία των προσλαµβανοµένων θα βαρύνει τις πιστώσεις της ∆ηµόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισµού Α.Ε. (∆.Ε.Η. Α.Ε.)

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ- ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΤΥΧΙΑ

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν εκτενώς τόσο για τα κριτήρια πρόσληψης, όσο και για τα μοριοδοτούμενα κριτήρια και την επιλογή καλό είναι να διαβάσουν την αναλυτική προκήρυξη. Όπως προαναφέρθηκε εκτός από την προκήρυξη με αριθμό 5878 υπάρχει και η προκήρυξη υπ’ αριθμόν 5877 που αφορά την πρόσληψη για την ίδια υπηρεσία 152 ατόμων.