To hastag #aggeliesergasias που κάνει θραύση στο twitter!

Περί τεχνολογίας σήμερα ο λόγος. Γιατί όσο και αν ακούγεται παράξενο σε κάποιους, ένα hastag στο tweeter καταφέρνει να κάνει τη διαφορά. Ένας άνθρωπος, ο δημιουργός του, Δημήτρης ή @dimitrischrid, καθιέρωσε το #aggeliesergasias στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας το δικαίωμα σε αρκετό κόσμο και την ελπίδα σε πολύ περισσότερο, ότι μπορεί να ανοίξει την πόρτα στην αγορά εργασίας.

Ήδη οι πρώτες - διαδικτυακές - μαρτυρίες μιλούν για απόλυτη επιτυχία της συγκεκριμένης ιδέας. Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς πολλοί έχουν κατηγορήσει τα social media για τις...κακές τους επιρροές στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα φαίνονται να είναι κάπως...διαφορετικά.

Προκηρύξεις δημοσίων φορέων, μαθήματα ξένων γλωσσών, θέσεις καριέρας και φυσικά πολλές αγγελίες ιδιωτικών οργανισμών και επιχειρήσεων, παρελαύνουν καθημερινά, σχεδόν όλο το 24ωρο από το δημοφιλές hastag. 

Eπεξηγώντας τη λέξη hastag για όσους ίσως δεν γνωρίζουν, είναι μια λέξη κλειδί, με τη χρήση της οποίας μπορεί να βρει κανείς ο,τιδήποτε αναζητά στα social media. 

Σε μια εποχή λοιπόν, όπου η ανεργία στη χώρα μας βρίσκεται στα επίπεδα του 27,6%, για το μήνα Ιούλιο, ανάλογες προσπάθειες δεν μπορούν παρά να μας βοηθούν να αισιοδοξούμε και να χαμογελάμε!