Προσλήψεις φιλολόγων και καθηγητών ξένων γλωσσών στο Καποδιστριακό

Φιλόλογοι - Γλωσσολόγοι, πτυχιούχοι ξένων φιλολογιών καθώς  και πτυχιούχοι πληροφορικής είναι μερικές από τις ειδικότητες που θα προσληφθούν στα πλαίσια του έργου ««Διαφοροποιημένες, Διαβαθμισμένες και Προσαρμοστικές Εθνικές Εξετάσεις Γλωσσομάθειας». Όσοι ενδιαφέρονται για να διεκδικήσουν μια από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως τις 7 Μαΐου.  

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα επισυνάπτονται  απλά αντίγραφα πτυχίων, δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, συστατικών επιστολών και οτιδήποτε άλλο κρίνεται σκόπιμο κατά την κρίση των υποψήφιων προς απόδειξη των προσόντων τους, την οποία καταθέτουν ή αποστέλλουν ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση: 

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας

Κτίριο Τ.Υ.Π.Α./Ε.Λ.Κ.Ε.

Πανεπιστημιούπολη, 2ος όροφος Πρωτόκολλο

Υπόψη κ. Γ. Καββαδία

µε την ένδειξη «25255/2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ για το έργο με τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΡΑΞΗ 1: ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ».

Αξιολόγηση προτάσεων

1.    Από τις προτάσεις που υποβάλλονται εμπρόθεσμα και παραδεκτά κατά τα ανωτέρω, επιλέγεται/επιλέγονται εκείνη/εκείνες που κρίνεται πιο κατάλληλη/-ες. Στη συνέχεια, συνάπτεται σύμβαση μίσθωσης έργου με τον/τους επιλεχθέντα/-ες στο πλαίσιο της ελευθερίας των συμβάσεων.

2.    Αντικατάσταση της πρότασης, διόρθωση ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.

3.    Σημειωτέον ότι εάν οι τίτλοι σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (προπτυχιακοί ή/και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών) έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα του εξωτερικού, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τους τίτλους τους (απλό αντίγραφο της νομίμως επικυρωμένης μετάφρασης).

4.    Επισημαίνεται ότι η περιγραφόμενη στην παρούσα πρόσκληση διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για την παροχή έργου δεν συνιστά διαγωνιστική διαδικασία. Τυχόν επιλογή ενδιαφερόμενου - αντισυμβαλλόμενου έχει το χαρακτήρα αποδοχής πρότασης για σύναψη σύμβασης και όχι «πρόσληψης». Η διαδικασία της παρούσας πρόσκλησης ολοκληρώνεται με τη σύνταξη πίνακα κατάταξης, ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν εγγράφως κατ’ ιδίαν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας επιλέγεται κατά σειρά η πρόταση του ενδιαφερόμενου α) με την μεγαλύτερη εμπειρία.

5.    Υποβληθείσα πρόταση, η οποία δεν πληροί τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα της πρόσκλησης, δεν βαθμολογείται και απορρίπτεται.

6.    Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης η Αναθέτουσα Αρχή δύναται να προχωρήσει σε αντικατάσταση του επιλεχθέντος με άλλον ενδιαφερόμενο στο πλαίσιο της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύμφωνα με τον συνταγμένο πίνακα κατάταξης.

7.    Ο Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας του Ε.Κ.Π.Α. δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση προς σύναψη σύμβασης, καθότι επαφίεται στην απόλυτη διακριτική του ευχέρεια η σύναψη ή μη συμβάσεων, καθώς και ο αριθμός αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου, αποκλειόμενης εκ των προτέρων οιασδήποτε αξιώσεως των ενδιαφερομένων για οποιοδήποτε λόγο και αιτία.

8.    Η ανάθεση του έργου θα γίνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Οδηγό Χρηματοδότησης και Διαχείρισης Έργων και Προγραμμάτων του Ειδικό Λογαριασμός Έρευνας του Ε.Κ.Π.Α..

9.    Η πιστοποίηση γνώσης του τίτλου γλωσσομάθειας αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π.δ. 146/2007 «Τροποποίηση διατάξεων του π.δ. 50/2001 Καθορισμός προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως αυτό ισχύει» (ΦΕΚ 185/3.8.2007/τ.Α’), σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ.1 του άρθρου 1 π.δ. 116/2006 «Τροποποίηση του άρθρου 28 του π.δ. 50/2001» (ΦΕΚ 115/9.6.2006/τ.Α’).

Ειδικότητες-προσόντα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα απαραίτητα προσόντα είναι η κατοχή ΜΔΕ ή διδακτορικού. Στους πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται τα απαραίτητα προσόντα.

Σημείωση: Γλώσσες στόχου: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την προκήρυξη.
Καλόγηρος Βασίλειος