Husqvarna Vitpilen 701 Aero

Η Husqvarna VITPILEN 401 AERO Concept ήταν αναμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα στο EICMA show 2016

Τώρα, ο καλλιτέχνης Shoeb Kalania παρουσίαζει μια ψηφιακή AERO έκδοση της μεγαλύτερης VITPILEN, της 701. Ακριβώς, όπως το VITPILEN 401 AERO, το 701 AERO χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό φέρινγκ, αλλά η συνολική σιλουέτα είναι πολύ πιο λεπτή από το 401 AERO Concept. Ο καλλιτέχνης φαντάζεται μια μοτοσυκλέτα με ένα πλήρες φέρινγκ, αντί του ημι-φέρινγκ του 401 AERO. Τα μπροστινά φλας είναι ενσωματωμένα στο φέρινγκ και φαίνονται πολύ καλά τακτοποιημένα. Απλά το μόνο που ευχόμαστε είναι αυτοί οι καθρέφτες να είχαν καλύτερες βάσεις.

Η VITPILEN 701 AERO θα βασιστεί στην 701 Supermoto Husqvarna και 701 Enduro κι έτσι θα πρέπει πιθανότατα να χρησιμοποιήσει ένα μονοκύλινδρο κινητήρα 690 κ.εκ. Ο κινητήρας του Supermoto αποδίδει 69 ίππους και 6.9 κιλά ροπής. Η ουρά της μοτοσυκλέτας είναι κατασκευασμένη από κομμάτι άνθρακα μονοκόκ, που στεγάζει το φιλτροκούτι. Αλλα ενδιαφέροντα στοιχεία περιλαμβάνουν μηχανικά μαρσπιέ, ένα δαχτυλίδι κορώνα γύρω από τον προβολέα, μια εντυπωσιακή εξάτμιση και ένα γυμνό μεταλλικό ντεπόζιτο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αλλά το μοντέλο 401 AERO Concept που παρουσιάστηκε στο 2016 EICMA show ήταν πιο εντυπωσιακό. Τι σκέφτεστε, λοιπόν, εσείς για το VITPILEN 701 AERO Render;

Πηγή: mototriti.gr