Το ανανεωμένο Aprilia Tuono 1100 με 175 ίππους

Η επίσημη ιστοσελίδα της EICMA δημοσίευσε μια φωτογραφία του ανανεωμένου Aprilia Tuono V4 1100 RR που μεγάλωσε σε κυβισμό και αποδίδει πλέον 175 ίππους. Και έκδοση Factory!

Συγκεκριμένα, τη φωτογραφία που βλέπετε, η οποία αναρτήθηκε στο επίσημο site της EICMA, συνοδεύει και ένα μικρό κείμενο που ρίχνει λίγο φως και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ιταλικού streefighter.

Ο κυβισμός του V4 κινητήρα έχει αυξηθεί στα 1.077 κ.εκ. μια αύξηση που προήρθε από την αύξηση στη διάμετρο των κυλίνδρων στα 81 χλστ. Έτσι η ισχύς ανέβηκε πλέον στους 175 ίππους και η ροπή-η οποία έχει αυξηθεί και στο χαμηλό και μεσαίο φάσμα λειτουργίας-ανέρχεται τώρα στα 12,24 Kgm. Αναβαθμισμένο παρουσιάζεται και το πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων APRC της ιταλικής εταιρίας.

Τα γραφικά είναι νέα, ενώ ανασχεδιασμένη είναι και η σέλα που έχει έρθει κατά 15 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος με παράλληλη μείωση του πλάτους του τιμονιού.

Μεγάλο νέο για το ανανεωμένο Tuono είναι και η επιστροφή της έκδοσης Factory -είχαμε να την δούμε από τη δικύλινδρη γενιά- η οποία διαφέρει τουλάχιστον στις αναρτήσεις. Όπως και τότε έτσι και τώρα προέρχονται από τη «χρυσή» σειρά της Ohlins.

Πηγή: mototriti.gr