MAJESTY S: Το νέο σκούτερ της Yamaha

Άνετο και συμπαγές σε διαστάσεις, το νέο Majesty S από τη Yamaha συμπληρώνει την γκάμα της εταιρείας στα μικρότερου κυβισμού scooter. 

Με 125 κυβικά από τον τετραβάλβιδο κινητήρα που μοιράζεται πλέον με το Xenter, προσφέρει ένα ελκυστικό συνδυασμό αξίας, πρακτικότητας και ευκολίας στη χρήση. 

Απευθύνεται σε αναβάτες που θέλουν να μετακινούνται μέσα στην πόλη με οικονομία και ευκολία, χωρίς συμβιβασμούς σε αξιοπιστία και στυλ. Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 125 κ.εκ. με τη δυναμική του απόδοση και το ελαφρύ πλαίσιο, προσφέρουν ευκολία και ευελιξία σε μετακινήσεις μέσα στην πόλη, αλλά και σε κοντινές αποδράσεις. 

Διαθέτει monoshock πίσω ανάρτηση, δίσκους μεγάλης διαμέτρου και χαμηλού βάρους τροχούς. Με τους μικρότερους τροχούς (13 ιντσών), τo Majesty S προσφέρει αποθηκευτικό χώρο για ένα full face κράνος και για μικροαντικείμενα κάτω από την σέλα.

Το ευρύχωρο επίπεδο πάτωμα και η σέλα δύο επιπέδων δημιουργούν μία φυσική, χαλαρή θέση οδήγησης, ενώ παράλληλα επιτρέπουν να ακουμπά εύκολα ο αναβάτης τα πόδια στο έδαφος. Ο μεγάλος ανεμοθώρακας αποτελεί ένα ακόμη αξεσουάρ που αυξάνει την πρακτικότητα και διευρύνει τη χρήση του Majesty S.

Μπροστά από τον αναβάτη έχει τοποθετηθεί ντουλαπάκι με θήκη για μπουκάλι και στο μπροστινό μέρος γάντζος για μεταφορά τσαντών. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά εναλλακτικών προτάσεων σε βαλίτσες για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν μεγαλύτερα φορτία. 

Το νέο Yamaha Majesty S διατίθεται σε τρία χρώματα, λευκό (Silky White), γκρι ματ (Mat Titan) και μαύρο (Midnight Black), ενώ η τιμή του είναι 3.250 ευρώ.