MotoPed: Το υβρίδιο ανάμεσα σε ποδήλατο και μηχανή !

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στα ποδήλατα και τις μηχανές μικρού κυβισμού; Ένας εφευρέτης ονόματι Καμ Γουντς πάντως το σκέφτηκε, και αποφάσισε να καλύψει το κενό αυτό, δημιουργώντας το MotoPed.

Τι είναι το MotoPed; Ένα δίκυκλο που αποτελείται από μέρη ενός mountain bike, αλλά με την προσθήκη ενός κινητήρα Honda XR50. Φανταστείτε, δηλαδή, να κινείστε στην κατηφόρα με το αγαπημένο σας ποδήλατο, αλλά να έχετε τη δυνατότητα επιστρέφοντας να ανεβείτε την ανηφόρα με τη βοήθεια του κινητήρα, που μετατρέπει το ποδήλατο σε μηχανάκι!

Ο Γουντς κατασκευάζει εδώ και χρόνια τέτοια MotoPed, όμως τώρα σκέφτεται να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή τους, κι έτσι έχει ξεκινήσει μία καμπάνια crowdfunding, ζητώντας από όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το MotoPed σε τιμή πολύ χαμηλότερη της κανονικής (970 δολάρια, αν και η κανονική τιμή αγγίζει τα 3.000 δολάρια), ελπίζοντας να συλλέξει αρκετά χρήματα (έχει θέσει ως στόχο τα 250.000 δολάρια) ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τη μαζική παραγωγή τους.

Κι αν έχετε απορίες για το πώς λειτουργεί το MotoPed, το βίντεο που ακολουθεί θα σας τις λύσει: