Phillipo Preziosi: και νέο πλαίσιο πριν τη Βαλένθια για την Ducati

Ο Filippo Preziosi παρακολούθησε την απόδοση του Rossi στον αγώνα του Misano. Σίγουρα ανακουφισμένος, απόλαυσε για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό τους καρπούς των κόπων του. Και μετά τους πανηγυρισμούς για τη δεύτερη θέση, έμεινε να παρακολουθήσει την απόδοση των Valentino Rossi, Nicky Hayden και Franco Battaini στις δοκιμές της Δευτέρας.

Ο Αμερικανός δοκίμασε για πρώτη φορά την τελευταία έκδοση του πλαισίου, ενώ ο Battaini επικεντρώθηκε στην εκτίμηση των ηλεκτρονικών και ο Rossi δοκίμασε μία ακόμα νεότερη βερσιόν του πλαισίου και του ψαλιδιού.

"Ήταν μια πολύ χρήσιμη δοκιμή. Είχαμε ετοιμάσει ένα πλαίσιο ίδιο με αυτό που οδήγησε ο Valentino στον αγώνα. Έχει ίδια γεωμετρία, αλλά διαφορετική ελαστικότητα", αποκάλυψε ο Ιταλός.

"Ο Valentino το δοκίμασε και τα όσα είπε σχετικά, θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στη σχεδίαση μιας νέας έκδοσης του πλαισίου, διατηρώντας όσα θετικά διέκρινε –και τα οποία ταυτίζονται με τα όσα αναμέναμε από τους υπολογισμούς μας, χωρίς όμως να θυσιάσουμε την ακρίβεια".

"Φέραμε επίσης ένα διαφορετικό ψαλίδι το οποίο άρεσε στον Valentino, οπότε θα το χρησιμοποιήσουμε στην Aragon. Ο Nicky ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τα νέα πλαίσιο και ψαλίδι, που χρησιμοποίησε ο Valentino. Με τα δεδομένα, που συγκεντρώσαμε σήμερα, θα επιταχύνουμε την εξέλιξη του πλαισίου, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και πριν την Βαλένθια".