Το CNN αφιερώνει σειρά στην Δυναστεία των Κένεντι

Το CNN αφιερώνει σειρά στην Δυναστεία των Κένεντι

Τα γεγονότα που συνδέονται με την αμερικανική προεδρική οικογένεια από μία διαφορετική σκοπιά

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ αφιερώνει το αμερικανικό δίκτυο CNN στην οικογένεια Κένεντι. Η σειρά έρχεται για να θυμίσει εποχές μιας άλλης προεδρίας τελείως διαφορετικής από την εποχή της διακυβέρνησης Τραμπ.

«Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχει και άλλος τρόπος», είπε ο Αμερικανός πρώην βουλευτής Πάτρικ Κένεντι, γιος του πρώην γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι. «Αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι να είναι το σημερινό παράδειγμα, αυτό δεν χρειάζεται να είναι το αφήγημα για τη χώρα μας», πρόσθεσε.

Ο Πάτρικ Κένεντι είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας που μιλά στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του CNN με τίτλο: «Αμερικανικές Δυναστείες: Κένεντι».

Οι Κένεντι είναι μια από τις οικογένειες που έχουν τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όπως τονίζει σε δελτίο Τύπου, επιχειρεί να καταγράψει τα γεγονότα που συνδέονται με την οικογένεια από μία διαφορετική σκοπιά. Η ιστορία ξεκινά από τον Τζόζεφ Κένεντι, ο οποίος είχε την επιθυμία να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά η μη επιτυχημένη θητεία του ως πρεσβευτής στη Μεγάλη Βρετανία κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έβαλε τέλος στα σχέδια του.