Τι συμβαίνει όταν ένας παίκτης αποχωρεί από το Survivor;

Τι συμβαίνει όταν ένας παίκτης αποχωρεί από το Survivor;

Πότε παίρνει πίσω το κινητό του και μιλά με την οικογένεια του

Όταν οι παίκτες αποχωρούν από το Survivor δεν παίρνουν αμέσως το κινητό τους τηλέφωνο, όπως πολλοί από μας νομίζαμε.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor Πανόραμα, οι παίκτες που αποχωρούν δεν έχουν καμία επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους αλλά ούτε παίρνουν το κινητό τους μέχρι να παίξει στην Ελλάδα το επεισόδιο της αποχώρησης.

«Τους συμπαίκτες σου δεν τους ξαναβλέπεις. Παίρνεις τη δάδα στο συμβούλιο και φεύγεις. Το κινητό σου το παίρνεις μετά από 3-4 μέρες, που θα παιχτεί το επεισόδιο στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν έξω μία εβδομάδα και δεν είχα μιλήσει με την οικογένειά μου.

Είσαι στο ξενοδοχείο με άνθρωπο της παραγωγής που σε προσέχει παντού. Θες να πας τουαλέτα, συνεχίζεται αυτό το… μαρτύριο. Στο δωμάτιο ζεις με άτομο της παραγωγής. Με το που βγεις, ζεις μαζί με άνθρωπο στο δωμάτιο, σε ακολουθεί ότι κι αν κάνεις», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ανέφερε: «Αν είσαι υποψήφιος παίρνεις τα πράγματά σου μαζί στο συμβούλιο. Στο δωμάτιο είσαι με άτομο της παραγωγής. Γιατί εσύ μπορεί να βγεις και να πας να βρεις ίντερνετ ή να πάρεις τηλέφωνο. Είναι πολύ αυστηρά τα πλαίσια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...