Μετά το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης κάνει πρεμιέρα με νέα εκπομπή

Μετά το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης κάνει πρεμιέρα με νέα εκπομπή

«Είναι μια εκπομπή που δεν ξέρω κατά πόσο ανήκει στην ελληνική τηλεόραση»

Από πρεμιέρα σε πρεμιέρα ο Αντώνης Κανάκης! Ο γνωστός παρουσιαστής θα καλησπερίσει και σήμερα τους τηλεθεατές καθώς ξεκινά η νέα του εκπομπή από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Θα είναι τελείως διαφορετική. Θα είναι ένα τελείως ελεύθερο πεδίο. Μην περιμένετε Ράδιο Αρβύλα. Αλλά θέλουμε να έρθετε, όσοι πιστοί… Θα είναι και τελείως διαφορετικά τα πράγματα από εκπομπή σε εκπομπή. Δεν θα δεις μια εκπομπή και θα πεις "α, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται". Αυτό που θα έχει αύριο, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα έχει την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε ο ίδιος κατά την έναρξη του Ράδιο Αρβύλα.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης μεταφέρθηκε στους διαδρόμους και πήγε έξω από το πλατό, όπου θα γυρίζεται η νέα εκπομπή.

«Είναι μια εκπομπή που δεν ξέρω κατά πόσο ανήκει στην ελληνική τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισα να την ξεκινήσω… Θα είναι λίγο στην… κοσμάρα της, θα μιλάει για άλλα πράγματα, θα δείχνει άλλους ανθρώπους. Θέλω να είναι κάτι πάρα πολύ απλό, κάτι διαφορετικό και να είναι διαφορετικό από εκπομπή σε εκπομπή. Αύριο θα είναι κάποιες πολύ δυνατές ιστορίες, θα έρθουν φίλοι εδώ…

Θα τα πούμε αύριο με τη νέα εκπομπή. Μπορεί να μην είμαστε όλοι μαζί, αλλά σε πολλές εκπομπές θα είμαστε όλοι μαζί. Δευτέρα και Τρίτη στον αέρα με το Ράδιο Αρβύλα, αλλά μπορεί να γίνουν και κάποιες αλλαγές», εξήγησε στο τέλος ο παρουσιαστής.