Το Netflix αγόρασε το θρίλερ Extinction από τις «αποθήκες» της Universal

Το Netflix αγόρασε το θρίλερ Extinction από τις «αποθήκες» της Universal

Η εταιρεία παραγωγής το είχε αποσύρει από τον προγραμματισμό της

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "Extinction" από την Universal, δύο μήνες αφότου η εταιρεία παραγωγής το απέσυρε από τον προγραμματισμό της.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα streaming σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το θρίλερ μέσα στο 2018, όπως επιβεβαίωσαν στελέχη του Netflix στο Variety.

Τέσσερις μέρες πριν άρχισε να προβάλει την επιστημονικής φαντασίας ταινία τρόμου "The Cloverfield Paradox" παραγωγής των εταιρειών Paramount Pictures και Bad Robot Productions του Τζέι Τζέι Άμπραμς, μετά την προβολή του Super Bowl, του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα πηγές είχαν αναφέρει ότι το Netflix θα αγόραζε τα δικαιώματα της ταινίας που τότε είχε τίτλο "God Particle" από την Paramount.

Στην ταινία Extinction πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Πένα (Ant-Man) και η Λίζι Κάπλαν «Now You See Me 2, Allied) ως σύζυγοι.

Ο χαρακτήρας του βλέπει έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη, ότι χάνει την οικογένειά του κι αυτό το κακό όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όταν στον πλανήτη εισβάλλει μια δύναμη που στρέφεται στην καταστροφή. Δίνοντας μάχη για τις ζωές τους, συνειδητοποιεί ότι έχει μια άγνωστη δύναμη για να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Μάικ Κόλτερ, Λίλι Άσπελ, Έμα Μπουθ, Ίσραελ Μπρουσάρντ και Λεξ Σράπνελ.

Ο Μπεν Γιανγκ σκηνοθέτησε από το σενάριο των Σπένσερ Κοέν και Μπράντλεϊ Κάλεμπ Κέιν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...