Δεν είναι πλέον «Εδώ» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δεν είναι πλέον «Εδώ» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Ο σχεδιασμός του σταθμού ήταν να συνεχίσουμε σε τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει το καινούργιο ριάλιτι του ΣΚΑΙ»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι «Εδώ», μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, οπότε και η εκπομπή της ρίχνει αυλαία.

Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια η εκπομπή δεν κόβεται γιατί δεν κάνει καλά νούμερα, αλλά γιατί ήταν προγραμματισμένο να σταματήσει για να δώσει τη θέση της στο ριάλιτι «Power of love».

Όσοι δούλευαν για το «Εδώ» θα μετακινηθούν το Σαββατοκύριακο, ενώ το «Εδώ Survivor» θα συνεχιστεί να προβάλλεται όπως προβαλλόταν.

«Το Εδώ δεν κόβεται με την έννοια που το λες γιατί οι επιδόσεις και τα νούμερα αν κοιτάξει κανείς θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος λόγος το αντίθετο. Ο σχεδιασμός του σταθμού ήταν να συνεχίσουμε σε τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει το καινούργιο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, που ξεκινά την άλλη εβδομάδα. Και μετά εγώ θα έμενα στο Εδώ Survivor, το οποίο ενδεχομένως να γίνει και Πανόραμα, όπως ήταν πέρυσι και μαζί μου θα είναι ο αρχισυντάκτης μου, Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος» είπε.

Και πρόσθεσε: «Όλοι όσοι δουλεύουν στο Εδώ θα μετακινηθούν στην εκπομπή του Σαββατοκύριακο. Ξέραμε ότι τα τετράωρα που κάναμε θα ήταν για λίγο μέχρι να ξεκινήσει το τούρκικο. Και ο Μηλιόγλου θα μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...