Στάση εργασίας της ΠΟΣΠΕΡΤ λόγω Χρυσής Αυγής

Στάση εργασίας της ΠΟΣΠΕΡΤ λόγω Χρυσής Αυγής

«Δεν συμφωνούμε να μεταδοθεί, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής»

Στάση εργασίας από τις 16:00 έως τις 18:00 έχουν κηρύξει σήμερα η ΠΟΣΠΕΡΤ σε όλα τα μέσα, ως αντίδραση για την προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

«Δεν συμφωνούμε να γίνει τεχνική προετοιμασία και να μεταδοθεί από όλα τα μέσα της ΕΡΤ και με οποιοδήποτε τρόπο, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής καθώς και η εικόνα της, σύμφωνα και με το σύνταγμα, το καταστατικό μας, τον ιδρυτικό νόμο τη ΕΡΤ και τη συνυπηρέτηση στην ΕΡΤ πολλών εθνικοτήτων λόγω της φύσης του παραγόμενου έργου της» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, συνεχίζει, «στηρίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, την πολιτιστικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την ανεξιθρησκεία και εναρμονίζεται με την κοινωνία».

Η Ομοσπονδία διευκρινίζει: «Τα εγκλήματα της φασιστικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι διαρκή και όχι στιγμιαία και δεν ξεχνάμε ότι συντηρεί εγκληματικά τάγματα εφόδου και ότι ο Γ.Γ. της έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα κι επομένως δεν μπορεί να μεταδίδεται αυτός ο διχαστικός λόγος. Συνεχίζουμε αταλάντευτα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς επιβουλές, απ’ όπου κι αν προέρχονται».

Παρακαλούμε περιμένετε ...