Έκτακτο δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων του MEGA

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων του MEGA

Δείτε το βίντεο λίγη ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση φακέλου στο ΕΣΡ

Ένα έκτακτο δελτίο έβγαλαν οι εργαζόμενοι του Mega μία ώρα πριν λήξει η προθεσμία για την κατάθεση φακέλου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο έκτακτο δελτίο διαβάστηκε η ανακοίνωση των εργαζομένων του καναλιού, ενώ ταυτόχρονα έγινε μια αναδρομή από το πρώτο δελτίο του καναλιού με τη Λιάνα Κανέλη μέχρι και σήμερα.

Σημειώνεται ότι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως οι μέτοχοι ενημέρωσαν εγγράφως τις τράπεζες ότι δεν θα προχωρήσουν σε εξυγίανση της εταιρείας (με υπαγωγή στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα) και δεν θα συμμετάσχουν στον αδειοδοτικό διαγωνισμό.
Με επιστολή τους προς τις τράπεζες, οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega φέρονται να δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν κάποια από τις επτά τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, που προκηρύσσονται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Σχετικά Tags
MEGA
5
σχόλια
 1. avatar Ενας από τούς άνεργους του 25 – ? %

  Μην τρελαίνεστε, συν μια ακόμη επιχείρηση στις τόσες άλλες που έκλεισαν με πολλές χιλιάδες εργαζόμενους και μάλιστα σε παραγωγικούς τομείς και για τις οποίες δε ακούστηκε λέξη , επειδή λέγεται MEGA θα κλάψουμε?
  Η λύση είναι μια , η θα ζείς με επιδόματα και πεντάμηνα η θα είσαι δημόσιος υπάλληλος η γκαρσόνι των 350 ευρω.

 2. avatar Stef46

  Ο Τσίπρας φταίει

 3. avatar Μυρμιδόνας

  Δεν ανησυχώ. Έχει έρθει και η ανάπτυξη βλέπεις....

 4. avatar themis

  ο κοκινοσ φασισμος σε ολο του το μεγαλειο

  1. avatar Τι εννοείς;

   Εγώ τους μετόχους βλέπω να το κλείνουν, όχι τον κόκκινο φασισμό

Παρακαλούμε περιμένετε ...