Κατάσκοπος στo Red Sparrow η Οσκαρική Τζένιφερ Λόρενς

Κατάσκοπος στo Red Sparrow η Οσκαρική Τζένιφερ Λόρενς

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα

Το κατασκοπευτικό θρίλερ «Red Sparrow», που σκηνοθετεί ο Francis Lawrence, μπλέκει κατασκοπεία, δράση και ερωτισμό με ηρωίδα μια Ρωσίδα δολοφόνο, την Dominika Egorova που την υποδύεται η Τζένιφερ Λόρενς.

Το επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα, με τη Λόρενς να ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο στην ταινία υποδυόμενη μια κορυφαία πρίμα μπαλαρίνα. Πρόκειται για μια γυναίκα που έχει αφοσιώσει τη ζωή της στο να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος, μια γυναίκα που είναι άσσος στο να σαγηνεύει.

Οταν όμως ένας τραυματισμός την αναγκάζει να επιστρατευθεί στη «Σχολή των Σπουργιτιών» (Sparrow School), μια μυστική υπηρεσία πληροφοριών, η ζωή της αλλάζει για πάντα.

Είναι μια Ρωσίδα κατάσκοπος, της οποίας η αγριότητα την σπρώχνει στο απόλυτο όριο.

Πρόκειται για μια μυστική σχολή κατασκόπων και εκεί θα πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί το σώμα και το μυαλό της ως όπλα. Πλέον, η ζωή της και όλοι όσοι αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, μαζί με έναν Αμερικανό πράκτορα της CIA που θέλει να την πείσει πως είναι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευθεί.

Αφού ολοκληρώνει την σαδιστική διαδικασία εκπαίδευσης, η Τζένιφερ Λόρενς αναδεικνύεται ως το πιο επικίνδυνο «Κόκκινο Σπουργίτι» που έχει δημιουργήσει ποτέ το πρόγραμμα.

Το «Red Sparrow» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου 2018.