Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα γίνει τηλεοπτικός!

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα γίνει τηλεοπτικός!

Και μάλιστα με την υπογραφή της Amazon!

Φίλες και φίλοι του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», φανατικοί και μη, κάντε χαρές! Τον Νοέμβριο, η Amazon επιβεβαίωσε ότι θα προσαρμόσει σε τηλεοπτική σειρά τα μυθιστορήματα του Τόλκιεν. Και, το περασμένο Σαββάτο, ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν άφησε να εννοηθεί ότι τον ενδιαφέρει ο ρόλος του Γκάνταλφ στον τηλεοπτικό «Άρχοντα». Και το είπε, δημόσια!

Στις 16 Δεκεμβρίου, ο Ίαν ΜακΚέλεν εμφανίστηκε στο show του Γκρέιαμ Νόρτον στο BBC Radio 2, μαζί με την Τζένι Σίγκροουβ με την οποία συμπρωταγωνιστεί σε εκδοχή του «Εξορκιστή» (γι' αυτό μας πληροφορεί το Digital Spy). Κάποια στιγμή, τον ρώτησαν αν είναι εκνευριστικό να έχουμε κι άλλον έναν Γκάνταλφ, κι ο σερ Ίαν είπε «τι εννοείτε "κι άλλον Γκάνταλφ";»

«Δεν έχω πει "ναι", γιατί δεν μου ζητήθηκε» συνέχισε. «Υπονοείτε, όμως, ότι κάποιος άλλος πρόκειται να παίξει αυτόν τον ρόλο; Ο Γκάνταλφ είναι πάνω από 7.000 ετών, άρα δεν είμαι και τόσο ηλικιωμένος».

Όταν, τον Νοέμβριο, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την τηλεοπτική σειρά, η Σάρον Ταλ Ιγκουάντο, η καινούργια επικεφαλής του προγραμματισμού σεναρίων στην Amazon είχε δηλώσει πως «"Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει εξάψει τη φαντασία γενεών φανατικών θαυμαστών, μέσα από τη λογοτεχνία και τη μεγάλη οθόνη».

«Είναι τιμή για εμάς να δουλεύουμε μαζί με το Tolkien Estate and Trust και τη New Line σε αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία για την τηλεόραση και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πάμε τους φανατικούς θαυμαστές του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" ένα καινούργιο επικό ταξίδι στη Μέση-Γη» είχε προσθέσει.