Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του Alpha από το νέο χρόνο

Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του Alpha από το νέο χρόνο

Ποια προγράμματα αλλάζουν ώρα προβολής

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ανακοίνωσε ο Alpha. Οι αλλαγές ξεκινούν με τη νέα χρονιά. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, το «Τατουάζ», η πιο δυνατή τηλεοπτική συνήθεια της χρονιάς, επιστρέφει σε νέα ώρα με νέα διπλά επεισόδια. Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 21:50 είναι η ώρα του «Τατουάζ», το σίριαλ που δεν το βλέπεις αλλά το ζεις.

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι μετακομίζουν. «Το Σόι Σου», η σειρά που κέρδισε το γέλιο μας, θα μεταδίδεται πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Γιατί από τους συγγενείς σου δεν γλιτώνεις ποτέ!

Νέο ραντεβού και για το σίριαλ που από το 2013 μέχρι σήμερα αποτελεί διαχρονική τηλεοπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή τα ζευγάρια συντονίζονται στις 21:00.

«Το γέλιο μπαίνει σε σειρά. Οι κωμικές καταστάσεις, η συντροφικότητα, οι παρέες είναι εδώ. Αλλά και το πάθος, η ένταση, η περιπέτεια. Κάθε συναίσθημα στη σωστή του ώρα, στον ALPHA της καινούργιας χρονιάς», σημειώνει το κανάλι.