Η Σία Κοσιώνη απαντά στον Κοτζιά για την συνέντευξη Ερντογάν

Η Σία Κοσιώνη απαντά στον Κοτζιά για την συνέντευξη Ερντογάν

«Θέλω να πιστεύω ότι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζια»

Στην συνέντευξη του Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε ο Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών. Ο κ. Κοτζιάς ανέφερε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος φέρεται να είπε στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης με τα οποία συνομίλησε ότι «Φαίνεται ότι έκανα λάθος για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ».

Ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε, μάλιστα, ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ωστόσο άλλαξε γνώμη έπειτα από παρέμβαση του Ατζούν, ο οποίος είναι σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν και συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ λόγω του reality show «Survivor».

Η Σία Κοσιώνη εξέφρασε την αντίδραση της με ανάρτηση της στο Facebook: «Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ σήμερα θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη. Ποιος είπε στον κ. Κοτζιά ότι αν τη συνέντευξη Ερντογάν την είχε κάνει δημοσιογράφος του ΑΠΕ δε θα ρωτούσε για το θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης που εδώ και ένα χρόνο συστηματικά θέτει ο Τούρκος πρόεδρος; Παραδέχεται λοιπόν δημοσίως ο Έλληνας ΥΠΕΞ ότι  η κυβέρνηση θα "φρόντιζε" τι να ρωτήσει και τι όχι ο συνάδελφος; Θέλω να πιστεύω ότι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζια. Άλλωστε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία...».