Στο National Geographic παρουσιαστής ο Γουίλ Σμιθ

Στο National Geographic παρουσιαστής ο Γουίλ Σμιθ

Μια παραγωγή του Ντάρεν Αρονόφσκι

Ο Γουίλ Σμιθ θα παρουσιάζει μια επερχόμενη σειρά του National Geographic που θα είναι παραγωγής Τζέιν Ρουτ και Ντάρεν Αρονόφσκι.

Ο Σμιθ έκανε την επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook με ένα βίντεο - teaser, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η σειρά 10 επεισοδίων με τίτλο «One strange rock» Θα αφηγείται την ιστορία της Γης και γιατί είναι ξεχωριστή και μοναδική, γεμάτη ζωή ανάμεσα σε ένα μεγάλο βαθμό στην άγνωστη, αλλά σκληρή κοσμική αρένα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Γουίλ Σμιθ θα είναι ο καθοδηγητής της σειράς μας», δήλωσε ο Αρονόφσκι. «Το χάρισμα, η ευφυΐα και η ανθρωπιά του θα συμβάλουν σημαντικά στο έργο, βοηθώντας στο καλωσόρισμα των θεατών σε αυτή τη μοναδική αφήγηση για τα ασύλληπτα θαύματα που κάνουν τη ζωή στη Γη δυνατή.»

Στη σειρά παρουσιάζεται μια ελίτ ομάδα των αστροναυτών, μεταξύ αυτών είναι ο Κρις Χάντφιλντ, ο πρώτος Καναδός αστροναύτης που διοίκησε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και ο μόνος Καναδός που έχει επιβιβαστεί στο ρωσικό διαστημικό σταθμό Mir, ενώ βρισκόταν σε τροχιά, και η Μέι Τζέμισον, η οποία έγινε η πρώτη Αφρο-Aμερικανίδα γυναίκα που πήγε στο διάστημα με το διαστημικό λεωφορείο Endeavor.

Ο Αρονόφσκι θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την Τζέιν Ρουτ και τους Άρι Χάντελ, Πίτερ Λόβερινγκ, Σκοτ Φράνκλιν, Τιμ Παστόρ, Ματ Ρένερ και Αρίφ Νουρμοχαμέντ. Η σειρά θα είναι παραγωγής των Nutopia, Protozoa Pictures και Overbrook Entertainment.