Το πιθανότερο σενάριο για το «House of Cards» χωρίς τον Κέβιν Σπέισι

Το πιθανότερο σενάριο για το «House of Cards» χωρίς τον Κέβιν Σπέισι

«Και τώρα η σειρά μου...»

Η παραγωγή του έκτου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «House of Cards» θα ξεκινήσει εκ νέου στις αρχές του 2018, ανέφερε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο προσκείμενη πηγή, χωρίς τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο έκτος και τελευταίος κύκλος θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια, διευκρίνισε η ίδια πηγή, έναντι 13 που περιελάμβαναν οι πέντε προηγούμενοι.

Στις αρχές Νοεμβρίου η Netflix είχε ανακοινώσει ότι ο Κέβιν Σπέισι είχε αποκλειστεί οριστικά από το καστ της δημοφιλούς σειράς και οι σεναριογράφοι άρχισαν να φαντάζονται την πλοκή της σειράς χωρίς τον Φρανκ Άντεργουντ, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το τέλος της πέμπτης σεζόν είχε επιφυλάξει στο τηλεοπτικό κοινό μια ενδιαφέρουσα τροπή, καθώς η Κλερ Άντεργουντ αναδείχθηκε ως αντικαταστάτριά του στον Λευκό Οίκο.

Πολλούς μήνες πριν από τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι, οι σεναριογράφοι είχαν επίσης φανταστεί μια τελευταία σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας η Ρόμπιν Ράιτ, η ηθοποιός που υποδύεται την Κλερ Άντεργουντ, στρέφεται προς την κάμερα και λέει: «η σειρά μου».