Στις 14 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του «Survivor 2»

Στις 14 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του «Survivor 2»

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα που θα λάβουν μέρος, αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις...

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται οι άνθρωποι της παραγωγής του «Survivor 2» για την μεγάλη πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν ξεκινήσει να στήνουν τους νέους αγωνιστικούς χώρους και τα νέα παιχνίδια που θα είναι διαφορετικά από τα περσινά, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Survivor 2 θα προβάλλεται τέσσερις ημέρες, από Κυριακή μέχρι Τετάρτη και η διάρκειά του θα είναι τρεις ώρες, εννέα με δώδεκα όπως πέρυσι.  Ωστόσο στη συνέχεια θα προστεθεί μία ημέρα ακόμα.

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα που θα λάβουν μέρος, αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις και κανείς δεν έχει κλείσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Aννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια και oλυμπιονίκης στους αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το καλοκαίρι του 2016, πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ και συναντήθηκε με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, έχοντας στο πλευρό της το φύλακα άγγελό της και πατέρα της Τάσο Κορακάκη. Η συνομιλία τους διήρκεσε για αρκετή ώρα, με το 21χρονο χρυσό κορίτσι από τη Δράμα να φαίνεται ότι σκέφτεται ιδιαίτερα την πρόταση που της έγινε.