Αναστέλλονται επ’ αόριστον τα γυρίσματα του 6ου κύκλου του House of Cards

Αναστέλλονται επ’ αόριστον τα γυρίσματα του 6ου κύκλου του House of Cards

«Φρένο» στην παραγωγή της σειράς μετά τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι

Επ’ αόριστον ανέστειλε την παραγωγή της γνωστής τηλεοπτικής σειράς House of Cards το Netflix, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση του πρωταγωνιστή της σειράς, Κέβιν Σπέισι, κατά ανήλικου ηθοποιού πριν από 31 χρόνια.

Οι παραγωγοί Media Rights Capital και Netflix «αποφάσισαν να αναστείλουν την παραγωγή του έκτου κύκλου του House of Cards, μέχρι νεωτέρας, ώστε να μας δοθεί χρόνος να εξετάσουμε την τρέχουσα κατάσταση και να αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες του καστ και των εργαζομένων», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Σημειώνεται ότι χθες το Netflix είχε χαρακτηρίσει «βαθιά ανησυχητικές» τις καταγγελίες κατά του Σπέισι και είχε ανακοινώσει ότι ο έκτος κύκλος του House of Cards θα είναι και ο τελευταίος.

Υπενθυμίζεται ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter ότι είναι ομοφυλόφιλος, απολογούμενος παράλληλα προς τον επίσης ηθοποιό Άντονι Ραπ, για ένα περιστατικό που είχε συμβεί το 1986, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων και ξεκινούσε την καριέρα του.

Ο 58χρονος σταρ του «House of Cards» περιγράφει πως «τρομοκρατήθηκε» όταν άκουσε την αφήγηση του Ραπ για τη συνάντησή τους, την οποία εξομολογείται πως δεν θυμάται επειδή συνέβη πριν από 30 χρόνια. Προσθέτει πως του χρωστά «ένα ειλικρινές συγγνώμη» για την «εντελώς ακατάλληλη συμπεριφορά μεθυσμένου» που είχε.

Η ιστορία του Ραπ όμως, συνεχίζει, τον ενθάρρυνε να αντιμετωπίσει κι άλλα θέματα στη ζωή του. «Έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες, έχω αγαπήσει κι έχω βρεθεί με άνδρες σε όλη τη ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζήσω τη ζωή μου ως ομοφυλόφιλος» εξηγεί.

«Θέλω να αντιμετωπίσω το θέμα αυτό ανοιχτά και με ειλικρίνεια κι αυτό αρχίζει με μένα, να εξηγώ τη συμπεριφορά μου» προσθέτει.

Ο Ραπ είχε αφηγηθεί σε συνέντευξή του πως είχε πάει σε πάρτι του Σπέισι, κατά το οποίο ο ηθοποιός τον πήγε στο κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω του, όταν οι άλλοι καλεσμένοι έφυγαν. Εξήγησε πως είχε την αίσθηση πως ο Σπέισι ήταν μεθυσμένος, τον έσπρωξε κι έφυγε.