Πυρά ΝΔ κατά κεντρικής παρουσιάστριας της ΕΡΤ για σχόλιο στο Facebook

Πυρά ΝΔ κατά κεντρικής παρουσιάστριας της ΕΡΤ για σχόλιο στο Facebook

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. "Αίθουσα Σύνταξης", Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το έκανε για άλλη μια φορά σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει για τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ: «Φροντίζει καθημερινά να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα. Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

Πάντως, μετά την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η δημοσιογράφος κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση από το προφίλ της στο Facebook. Σε αυτή φέρεται να εμφανιζόταν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ως επαίτης, κρατώντας ένα χαρτόνι με το αίτημα για εκλογές.

Τι απαντά η Κουμουνδούρου

«Είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά, μέσω ανακοίνωσης, την απόλυση δημοσιογράφου, και μάλιστα για ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του για την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας της αντίθετης άποψης, με κορυφαία πράξη το επαίσχυντο μαύρο στην ΕΡΤ παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, όσο κι αν ορκίζεται, κατά τα άλλα, στον φιλελευθερισμό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...