Μέχρι το Σάββατο η απεργία στον «Πήγασο»

Μέχρι το Σάββατο η απεργία στον «Πήγασο»

Το ΔΣ του Ομίλου διαψεύδει τις αναφορές περί αλλαγής στη σύνθεσή του

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων της «Πήγασος» καθώς παραμένουν σε καθεστώς αβεβαιότητας, αναφορικά με το μέλλον του Ομίλου. Δημοσιογράφοι και διοικητικό προσωπικό, συνεχίζουν την αποχή από τα καθήκοντά τους καθώς η απεργία θα συνεχιστεί έως το ερχόμενο Σάββατο.

«Η απεργία όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών Τύπου, λιθογράφων και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOALnews», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr» και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου, κηρύσσεται με αίτημα την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ.

Στο μεταξύ, στη διάψευση οποιασδήποτε αναφοράς περί αλλαγής συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε η «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οποιαδήποτε αναφορά περί αλλαγής συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της “Πήγασος Εκδοτική ΑΕ” είναι παντελώς αβάσιμη και εσφαλμένη. Η εταιρεία γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό και στις αρμόδιες Αρχές ότι, κατά πάγια τακτική της, προβαίνει σε άμεση ενημέρωση για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη».

Ειδικότερα, σε απάντηση του (υπ΄ αριθμ. 1980/07.06.2017) ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου περί αλλαγής της σύνθεσης του ΔΣ της «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ» και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η εταιρεία γνωστοποίησε προς το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές ότι το ισχύον Διοικητικό Συμβούλιό της είναι το εκλεγέν, δυνάμει της υπ' αριθμ. 75/04.11.2016 απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, το οποίο, εν συνεχεία, συγκροτήθηκε σε σώμα, δυνάμει της υπ' αριθμ. 951/04.112016 απόφασης του ΔΣ.

H σύνθεση του ισχύοντος ΔΣ έχει, ως εξής:

  • Φώτιος Γεωργίου Μπόμπολας, πρόεδρος ΔΣ & δ/νων σύμβουλος- εκτελεστικό μέλος.
  • Σπυρίδων Αναστασίου Βενέτης, μέλος ΔΣ - εκτελεστικό μέλος.
  • Θωμάς Αριστοτέλους Σιωζόπουλος, μέλος ΔΣ- μη εκτελεστικό μέλος.
  • Χρήστος Ευθυμίου Μάρης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
  • Λάμπρος Βασιλείου Φώτογλου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...