«RealtaLK»: Η «σιδηρά Κυρία» των Ειδήσεων καλεσμένη της Κατερίνας Λάσπα

«RealtaLK»: Η «σιδηρά Κυρία» των Ειδήσεων καλεσμένη της Κατερίνας Λάσπα

Η Όλγα Τρέμη αποκλειστικά στο Novalifε!

Η Κατερίνα Λάσπα φιλοξενεί στην τέταρτη εκπομπή του «RealtaLK», την Παρασκευή, 9 Ιουνίου στις 22.30 αποκλειστικά στο Novalifε, τη «σιδηρά Κυρία» των Ειδήσεων Όλγα Τρέμη σε μία άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που άφησε ισχυρό αποτύπωμά στην ενημέρωση καθώς πέρασε με επιτυχία όχι μόνο από την τηλεόραση αλλά και από τις εφημερίδες και το ραδιόφωνο, μιλάει για όλους και για όλα στην Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Αποκαλύπτει τις αληθινές ιστορίες πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες και αποτυχίες της ζωής της, σκιαγραφεί τον κόσμο της τηλεόρασης και της πολιτικής, ενώ αναφέρεται με τρυφερότητα στην οικογένειά της δίνοντας το δικό της προσωπικό στίγμα.

Η εκπομπή «RealtaLK»,  η οποία προβάλλεται αποκλειστικά στο Novalifε κάθε Παρασκευή στις 22.30, φιλοξενεί σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema