Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος

Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος

Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού

Στα παλιά του... λημέρια επέστρεψε ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV, από τον Γιάννη Λάτσιο. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του  σταθμού.

Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου θα υπάγονται όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...