«Αφού έφτασα μέχρι εδώ, θα το περάσω μέχρι τέλους, ο κόσμος θα καταλάβει... σκεφτόμουν»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Start» ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι με την φωνή του.
«Το περασμένο καλοκαίρι τα είδα όλα. Επί τέσσερις μήνες δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Και είχα υποχρεώσεις. Έκανα 15 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, γιατί είχαν ανακοινωθεί και δεν μπορούσα να τις ακυρώσω, χωρίς φωνή», είπε ο Γιώργος Νταλάρας και συνέχισε:
«Τράβηξα αυτόν τον Γολγοθά. Να είναι ο κόσμος μπροστά, να τραγουδάω και να μην μπορώ ούτε να αναπνεύσω. Δεν είχα πια αναπνοή και έβλεπα τον κόσμο να με κοιτάει με οίκτο. "Αφού έφτασα μέχρι εδώ, θα το περάσω μέχρι τέλους, ο κόσμος θα καταλάβει" σκεφτόμουν.
Όταν δουλέψαμε τον χειμώνα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Παλλάς, που πήγε πάρα πολύ καλά, αρρώστησα. Έπαθα βρογχίτιδα. Πέρασε λίγος καιρός, πήρα κάποιες θεραπείες οι οποίες δεν με βόλεψαν πολύ, πολλή κορτιζόνη που εγώ ήμουν άμαθος σ’ αυτήν, μετά ήρθε ο κορονοϊός και το πράγμα έγινε πολύ χειρότερο. Έπρεπε να πάω δυο φορές στην Κύπρο, να γυρίσω, έκανα αρκετά πράγματα και εκεί αισθάνθηκα ευάλωτος».