Με δάκρυα αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά

Με δάκρυα αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά

«Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε. Γεια σας και χαρά σας! Καλό καλοκαίρι» είπε στην τελευταία της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου

Τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ για την Φαίη Σκορδά, καθώς το Fay’s Time ολοκληρώθηκε οριστικά και η παρουσιάστρια είναι πλέον έτοιμη να περάσει το κατώφλι του Mega.

Κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών της, η παρουσιάστρια «λύγισε», όταν αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της. Αρχικά η Φαίη Σκορδά είπε: «Με χαμόγελο θα κλείσουμε αυτή τη σεζόν, σαφώς και υπάρχει συναισθηματική φόρτιση… Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ είχα πολλά ερωτηματικά για την ψυχαγωγία, επειδή είναι ένα κανάλι που στηρίζει την ενημέρωση. Μετά από 2 χρόνια θα σας πω, ότι αισθάνομαι ότι έχω μία φίλη πια… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαυτάκη, που μου έκανε την πρόταση και ήρθα εδώ. Τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι… Μιλάω για πεντακάθαρους ανθρώπους, εξηγημένους και σας ευχαριστώ για τη στήριξη και τον σεβασμό που δείξατε μέχρι τελευταία στιγμή στο πρόσωπό μου, που δεν βγήκε τίποτα, που με σεβαστήκατε, που είστε δίπλα μου».

«Άλκηστη Μαραγκουδάκη σου χρωστάω πολλά λουλούδια… σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενέργειά σου. Σε ευχαριστώ για μία μέρα που ήταν πολύ πολύ δύσκολη για μένα… Δεν κατάλαβα πώς πέρασε αυτή η χρονιά γιατί είχα άλλα πράγματα να διαχειριστώ, προσωπικά, που η δουλειά μπροστά σε αυτά δεν είναι τίποτα. Για τους λόγους που γνωρίζατε είχα πάει στο πατρικό μου και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ήταν εκεί», είπε δακρυσμένη η Φαίη Σκορδά και λίγο αργότερα αποχαιρέτησε λέγοντας: «Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε. Γεια σας και χαρά σας! Καλό καλοκαίρι»!